Ga ook voor Opleiden op Maat!

Ga ook voor Opleiden op Maat!

Heb je je altijd al verder willen ontwikkelen en ben je werkzaam binnen de techniek-, bouw- of groensector? Réwoud Talentontwikkeling biedt met behulp van ‘Opleiden op Maat!’ diverse mogelijkheden om dit te realiseren in samenwerking met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers.

Gezamenlijk kijken we naar jouw wensen de mogelijkheden die kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling als professional. Het kan hierbij gaan om verdieping of verbreding binnen jouw vakgebied. Ook kan gaan om een leerwerktraject op mbo, hbo of wo niveau van drie maanden tot een volledig leerwerktraject van vier jaar, maar ook diverse cursussen en trainingen kunnen aan jouw ontwikkeling als professional bijdragen. Daarbij kun je je hier het gehele jaar voor aanmelden, er zijn geen vaste startdatums en het kan dus speciaal voor jou op maat aangeboden worden.

Wil jij jezelf ontwikkelen op maat of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is binnen jou vakgebied? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door te bellen naar 0314-369810 of een e-mail te sturen naar info@rewoud.nl