Vanaf 1 januari 2021 gratis loopbaan ontwikkeladvies bij Réwoud Talentontwikkeling

Vanaf 1 januari 2021 gratis loopbaan ontwikkeladvies bij Réwoud

Réwoud Talentontwikkeling maakt sinds 2009 deel uit van een groep van bedrijven gespecialiseerd in HR-diensten en het detacheren van techniek- en bouwpersoneel. Sinds 1997 werven, selecteren en begeleiden haar zustermaatschappijen Lubron Technical Services , Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers vakkrachten op de arbeidsmarkt in het MKB en Grootbedrijf in Oost-Nederland.

De komende jaren is het doel van Réwoud Talentontwikkeling om het adaptieve vermogen van medewerkers in de techniek en bouw aan te jagen voor de transitie van de arbeidsmarkt. Zo willen wij met opdrachtgevers en kandidaten de definitie van ‘talentontwikkeling’ binnen de eigen regio in Oost Nederland opnieuw uitvinden.

In het kader van een leven lang leren gaan we samen met de werkzoekende op zoek naar de juiste koers voor zijn of haar ontwikkeling. Gezamenlijk brengen wij het psychologisch profiel, de kennis en competenties van de kandidaat in kaart en koppelen die aan de nieuwste transitieberoepen voor zover bekend.

Met een ontwikkeladvies geven we medewerkers de mogelijkheid met behoud van (ander) werk verder te kunnen groeien op zowel persoonlijk vlak alsook op het gebied van nieuwe kennis, inzichten en competenties. Het bieden van uitdagend werk samen met opdrachtgevers in combinatie met een leven lang leren zou de inzetbaarheid en veelzijdigheid van kandidaten op VMBO, MBO, HBO of WO niveau moeten verbeteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0314–369810.