Kies voor ‘Nieuw Werk’

Kies voor ‘Nieuw Werk’

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of op zoek naar ‘Nieuw Werk’? Réwoud Talentontwikkeling maakt zich sterk voor de inzetbaarheid van talent binnen de techniek-, bouw- en groensector.

Kom je uit een (werk)situatie waarbij je je niet op je plek voelde of heb je het idee dat je je beter kunt profileren in de techniek-, bouw- of groensector? Dan zit je bij Réwoud Talentontwikkeling op de juiste plek. Omscholing naar de techniek-, bouw- en groensector is één van de talloze mogelijkheden die wij in samenwerking met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers kunnen realiseren. Dit wil dus zeggen dat een technische, bouwkundige of groene achtergrond niet vereist is. Zodat jij de stap naar een kansrijk beroep in de Achterhoek kunt gaan zetten. Er zijn geen specifieke aanmelddatums, dus je kunt het gehele jaar door instromen in ‘Nieuw Werk’.

Wil je weten waar jouw kansen liggen binnen de techniek-, bouw- of groensector? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 0314-369810 of een e-mail te sturen naar info@rewoud.nl.