Maak werk van je toekomst

Op zaterdag 30 september vind onze derde Inloopdag Werk & Opleiden plaats. Tijdens deze dag staat de toekomst van werknemers uit de techniek, bouw- en groensector in Oost-Nederland centraal.

Leer collega’s en een groot bedrijvennetwerk kennen en neem daarnaast deel aan geweldige winacties.

Maak werk van je toekomst
Na twee succesvolle edities zijn we momenteel druk bezig met het organiseren van de derde Inloopdag. Tijdens deze dag beantwoorden we graag alle vragen over het verloop van jouw (toekomstige) carrière en onze opleidingen. Samen met zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers laten we zien waarom verbreding en verdieping in de technieksector erg belangrijk zijn.

Praat met een robot
Het programma is inmiddels bijna rond. Laat je door onze projectcoördinatoren adviseren, kom gezellig praten met een robot, race in een simulator, bekijk diverse demonstraties, doe mee met workshops of woon een lezing bij. Of wil je weten hoe de carrière in jouw vakgebied er uit gaat zien in de toekomst? Kom dan langs op zaterdag 30 september. Toegang is gratis.

Leuke prijzen
Op de Inloopdag maak je ook kans op hele leuke prijzen. Welke dit precies zijn houden we nog even geheim. Binnenkort maken we meer informatie en het volledige programma van de Inloopdag bekend.

We nodigen je van harte uit op zaterdag 30 september 2017 vanaf 10:00 uur.

Inloopdag Werk & Opleiden
Datum: Zaterdag 30 september 2017
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Adres: Netwerkweg 2, 7251 KV, Vorden