Autodesk Inventor Basis

Omschrijving en doel
Deze praktische cursus is ontwikkeld voor een beginnende gebruiker. Door middel van een aantal oefeningen kan die snel aan de slag kan met Autodesk Inventor. We gaan nog niet te diep in op de details of op de vele manieren waarop en waarmee je een product kunt ontwerpen.

Inhoud
Autodesk Inventor heeft natuurlijk zelf al vele oefeningen. Waar onderscheidt deze cursus zich van ten opzichte van andere cursussen? De cursus is praktisch en zelfsturend opgebouwd. De cursist kan op eigen tempo het boek doorwerken met hulp van een docent die de cursist ondersteunt bij punten waar hij of zij vastloopt. Natuurlijk is Autodesk Inventor een 3D ontwerpprogramma, maar naast het 3D ontwerp moet er bijna altijd ook een 2D tekening komen. In deze cursus komt dit proces aan de orde, van modelopbouw tot de daadwerkelijke 2D tekening (basisvaardigheden). Want dat is tenslotte wat gebruikt gaat worden bij het vervaardigen van je product. Het lesmateriaal bestaat uit een boek in combinatie met E-learning.

Resultaat
Wat we doen is de gebruiker zelf aan de slag te laten gaan om zo de belangrijkste functies onder de knie te krijgen. Wanneer de cursist deze heeft afgerond kan hij of zij eenvoudig aan de slag met het programma. We zijn ervan overtuigd dat de methode waarmee we deze cursus ondersteunen, ‘Learning by doing’ met uitstek de beste methode is om een programma zoals Inventor van Autodesk onder de knie te krijgen. Door individueel te leren in groepen met veel persoonlijke aandacht van een docent, kan men in een modulaire leeromgeving op elk moment starten met een opleiding.

Aanmelden
Wilt u meer informatie of je aanmelden voor deze cursus of voor een cursus op een andere datum? Of ben je geïnteresseerd in de vervolgcursus Autodesk Inventor?

Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Bent u geïnteresseerd in het aanmelden van een groep voor deze cursus? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

Dagdeel: Middag / Avond
Duur: 4 uur
Frequentie: 10 bijeenkomsten
Type: Cursus nieuwe stijl
Informatie aanvragen