Autodesk Inventor Gevorderd

Omschrijving en doel
De cursus Autodesk Inventor gevorderd geeft diepgang over het gebruik van Autodesk Inventor 2017.

Inhoud
Het uitgangspunt is het toepassen van praktische vaardigheden tijdens het maken van verschillende soorten technische tekeningen. Momenteel zijn het de 2D werktekeningen die de tekenaar oplevert om een product te vervaardigen. Dit uitgangspunt staat behoorlijk onder druk door de technische mogelijkheden van 3D printen en CAM toepassingen. Naast de 3D tekenfuncties gaat deze cursus ook in op de 2D tekenfuncties, die belangrijk zijn om een duidelijke en overzichtelijke werktekening te krijgen. Het lesmateriaal bestaat uit een boek in combinatie met E-learning.

Resultaat
U leert gevorderde functies door ze praktisch uit te voeren binnen een aantal opdrachten. Op deze manier raakt u bekend met de toepassing van de Autodesk Inventor functies en leert u ze binnen een aantal mooie opdrachten toe te passen. We zijn ervan overtuigd dat de methode die deze cursus toepast, ‘Learning by doing’, met uitstek de beste methode is om een praktisch gericht programma zoals Autodesk Inventor te leren. Door individueel te leren in groepen met veel persoonlijke aandacht van een docent, kan men in een modulaire leeromgeving op elk moment starten met een opleiding.

Aanmelden
Wilt u meer informatie of je aanmelden voor deze cursus of voor een cursus op een andere datum? Of ben je geïnteresseerd in de basiscursus Autodesk Inventor?

Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Bent u geïnteresseerd in het aanmelden van een groep voor deze cursus? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

Dagdeel: Middag / Avond
Duur: 4 uur
Frequentie: 10 bijeenkomsten
Type: Cursus nieuwe stijl
Informatie aanvragen