...

BHV herhaling assessment

BHV herhaling assessment in 1 uur (nieuw)

Omschrijving

Het persoonlijke assessment is voor deelnemers die al een BHV certificaat hebben en dient jaarlijks herhaald te worden om kennis en vaardigheden voldoende competent te houden zodat het BHV certificaat telkens voor een jaar verlengd kan worden.

Voordelen
– U bespaart veel op verleturen.
– Een assessment wordt als een aangename en snelle certificering ervaren met veel persoonlijke aandacht en heeft een groot leereffect.

Nadelen
– Uw medewerkers moeten zich zelfstandig voorbereiden op de theorie. De prijs ligt iets hoger dan de training BHV herhaling in een dagdeel

Met een persoonlijke en intensieve training van een uur, die u samen met een vakbekwame instructeur uitvoert, raakt u snel weer vertrouwd met oefeningen zoals:

  • Een brandende pop met een blusdeken
  • Vloeistofbrand blussen
  • Vaste stoffen brand blussen
  • Reanimatie met AED, volwassene, kind en baby
  • Deurprocedure
  • Portofoon oefening (mits van toepassing)
  • Verstikking op een pop oefenen
  • Verbanden aanleggen
  • Rautek bij een pop
  • Ontruiming

Omdat het assessment gericht is op het opnieuw verkrijgen van de juiste competenties en vaardigheden, is het belangrijk dat u zoveel mogelijk oefent in een korte tijd. De theorie volgt u daarom via E-learning dat u afsluit met een theorie-toets. U ontvangt een link waarmee u toegang krijgt tot het digiboek. Hiermee kunt u thuis studeren en uzelf toetsen.

Heeft u de theorie-toets met voldoende punten afgerond en beheerst u de basistechnieken van de bedrijfshulpverlening, dan kunt u worden aangewezen als BHV’er binnen diverse organisaties en ontvangt u een certificaat dat een jaar geldig is.

Heeft u geen BHV certificaat, wilt u een verdiepende BHV herhaling in een dagdeel in een kleine groep of is uw certificaat verlopen. Ga dan naar onze trainingen BHV basis in 1 dag, BHV basis met E-learning in een dagdeel of BHV herhaling in een dagdeel.

Vragen over assessments?
Wilt u meer informatie over (in-company) assessments?
Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

De BHV training vindt plaats op de locatie aan de Plantsoenstraat 93a te Doetinchem of aan de Netwerkweg 2 te Vorden.

Vragen of aanmelden voor deze training?
Wilt u meer informatie over de training BHV herhaling assessment? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven of voor maatwerkadvies.

AugustusDinsdag 31 augustusSeptemberDonderdag 9 septemberDinsdag 14 septemberDinsdag 21 septemberDonderdag 30 septemberOktoberDinsdag 5 oktoberDonderdag 14 oktoberDinsdag 19 oktoberDonderdag 28 oktoberNovemberMaandag 1 novemberMaandag 8 november

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 1 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Assessment
Informatie aanvragen