Veilig werken met de heftruck herhaling

Veilig werken met de heftruck herhaling

Wil je de heftruck veilig en efficiënt besturen en de machine beheersen? Wil je als werkgever voldoen aan de eisen van de Arbo-wet door uw heftruckchauffeurs regelmatig te trainen?

Réwoud biedt een herhalingstraining aan voor chauffeurs met een verlopen heftruckcertificaat waarin gedurende een dagdeel de theorie en praktijk weer worden opgefrist. Dt is ook mogelijk via een assessment.

De training bestaat uit een kort theoriegedeelte. Bij het praktijkgedeelte wordt een parcours gereden en verschillende praktijkoefeningen gedaan waaruit wordt beoordeeld of de deelnemer competent is.

Het te behalen heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Na deze training weet je hoe je de werkzaamheden met een heftruck veilig uitvoert en hoe je de risico’s tijdens het werken met een heftruck tot een minimum beperkt.

De training ‘Veilig werken met de heftruck herhaling’ zal plaatsvinden in de opleidingswerkplaats aan de Netwerkweg 2 in Vorden. Er is ook een mogelijkheid om dit in-company te regelen.

Onderwerpen

– Voertuiginspectie
– Dagelijks onderhoud
– Last zwaartepunt
– Veilig lasten verplaatsen
– Verantwoordelijkheden van de chauffeur
– Veiligheidsregels algemeen
– Praktijkoefeningen op vastgesteld parcours

Aanmelden
Wilt u meer informatie over de training veilig werken met de heftruck herhaling? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Heeft u al enige ervaring met een heftruck en wilt u via een assessment of competentiescan een certificaat behalen, ga dan naar assessment of competentiescan voor meer informatie.

Aanmelden van een groep voor deze cursus? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

AprilDinsdag 20 aprilWoensdag 21 aprilDonderdag 22 aprilVrijdag 23 aprilDonderdag 29 aprilMeiDinsdag 4 meiWoensdag 5 meiDonderdag 6 meiDinsdag 18 meiWoensdag 19 meiVrijdag 21 meiDinsdag 25 meiWoensdag 26 meiJuniDinsdag 1 juniWoensdag 2 juniDonderdag 3 juniVrijdag 4 juniDinsdag 8 juniWoensdag 9 juniDonderdag 10 juniDinsdag 15 juniWoensdag 16 juniDonderdag 17 juniVrijdag 18 juniDinsdag 22 juniWoensdag 23 juniDonderdag 24 juniVrijdag 25 juniDinsdag 29 juniJuliDonderdag 1 juliDinsdag 6 juliDonderdag 8 juliDinsdag 13 juliDonderdag 15 juli

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 1-4 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen