Solidworks basis

SolidWorks Basis

Omschrijving en doel
Deze cursus  is ontwikkeld voor beginners. Met een aantal oefeningen kan men snel aan de slag kan met SolidWorks. Er wordt niet te diep ingegaan op details of op de vele manieren waarop en waarmee je een product kunt ontwerpen.

Inhoud
SolidWorks heeft natuurlijk zelf al vele oefeningen. Waarmee onderscheidt deze cursus  zich van andere aanbieders? De cursus is praktisch en zelfsturend opgebouwd. De cursist kan op eigen tempo het boek doorwerken. Een docent staat de cursist bij op de onderdelen waar hij of zij vastloopt. Het lesmateriaal bestaat uit een boek in combinatie met E-learning.

Natuurlijk is SolidWorks een 3D ontwerpprogramma, naast het 3D ontwerp moet er bijna altijd ook een 2D tekening komen. In deze cursus komt dit proces aan de orde, van modelopbouw tot de daadwerkelijke 2D tekening (basisvaardigheden). Want dat is tenslotte wat gebruikt gaat worden bij het vervaardigen van het product.

Resultaat
De gebruiker gaat zelf aan de slag om zo de belangrijkste functies onder de knie te krijgen. Wanneer de cursist deze heeft afgerond kan hij of zij eenvoudig werken met het programma. Door individueel te leren in groepen met veel persoonlijke aandacht van een docent, kan men in een modulaire leeromgeving op elk moment starten met een opleiding.

Aanmelden
Wilt u meer informatie of je aanmelden voor deze cursus of voor een cursus op een andere datum? Of ben je geïnteresseerd in de vervolgcursus SolidWorks?

Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Bent u geïnteresseerd in het aanmelden van een groep voor deze cursus? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

Dagdeel: Middag / Avond
Duur: 4 uur
Frequentie: 10 bijeenkomsten
Type: Cursus nieuwe stijl
Informatie aanvragen