Technisch Excel

Technisch Excel

Omschrijving en doel
Binnen de techniek is Excel een veelvuldig gebruikt programma ongeacht de afdeling of functie. Met het programma kan kunt u snel en eenvoudig planning, calculatiebladen of technische berekeningen (grotendeels) automatiseren.

Inhoud
De cursus bestaat uit de delen basis en gevorderd en kan geheel op eigen tempo doorlopen worden. Afhankelijk van voorkennis en tempo doorloopt u het traject binnen de gestelde aantal dagdelen. Is het nog niet helemaal gelukt, dan heeft u wel de mogelijkheid om thuis met het cursusmateriaal verder te gaan. Het lesmateriaal bestaat uit een boek in combinatie met E-learning.

Resultaat
Tijdens de cursus leert de cursist de hoe het programma werkt, aan de hand van technische context. Hierdoor krijgt hij een beter beeld van de mogelijkheden binnen de technische branche. Door individueel te leren in groepen met veel persoonlijke aandacht van een docent, kan men in een modulaire leeromgeving op elk moment starten met een opleiding.

Aanmelden
Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 4 uur
Frequentie: 5 bijeenkomsten
Type: Cursus nieuwe stijl
Informatie aanvragen