...

Veilig werken met de meeneemheftruck

Veilig werken met de meeneemheftruck

Wilt u als werkgever voldoen aan de eisen van de Arbo-wet door uw reachtruckchauffeurs regelmatig te trainen? Wil je de meeneemheftruck veilig en efficiënt besturen en de machine beheersen?

Na deze training weet je hoe je de werkzaamheden met een meeneemheftruck veilig uitvoert en hoe je de risico’s tijdens het werken met een meeneemheftruck tot een minimum beperkt. De training bestaat uit een theorie- en praktijkdeel en worden beiden afgesloten met een toets. Dit is ook uit te voeren via een assessment. Het te behalen certificaat voor de meeneemheftruck is 5 jaar geldig.

De training ‘Veilig werken met de meeneemheftruck ’ is altijd een in-company opleiding.

Onderwerpen
– Wetgeving
– Voertuiginspectie
– Dagelijks onderhoud
– Verantwoordelijkheden van de chauffeur
– Lastzwaartepunt
– Veiligheidsregels algemeen
– Veilig lasten verplaatsen
– Bediening meeneemheftruck
– Aan- en loskoppelen van de meeneemheftruck
– Praktijkoefeningen: het vervoeren en verplaatsen van lasten

Aanmelden
Wilt u meer informatie over de training veilig werken met de meeneemheftruck ? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Heeft u al enige ervaring met een meeneemheftruck en wilt u via een assessment of competentiescan een certificaat behalen, ga dan naar assessment of competentiescan voor meer informatie. 

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

AugustusDinsdag 31 augustusSeptemberDonderdag 9 septemberVrijdag 17 septemberDinsdag 21 septemberOktoberVrijdag 1 oktoberDonderdag 7 oktoberDinsdag 12 oktoberVrijdag 22 oktoberDinsdag 26 oktoberNovemberWoensdag 3 novemberVrijdag 12 novemberWoensdag 17 novemberDonderdag 25 novemberDecemberVrijdag 3 decemberDinsdag 7 decemberDonderdag 16 decemberVrijdag 24 decemberDinsdag 28 december

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 2-7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen