Réwoud Talentonwikkeling in een stijgende lijn

Réwoud Talentonwikkeling in een stijgende lijn

Réwoud Talentontwikkeling is bezig om zich verder te ontwikkelen op het gebied van opleiden. Vanaf september gaat Réwoud starten met het aanbieden van verschillende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Hieronder staan kort de ontwikkelmogelijkheden beschreven:

 • Slimme zet!
  Réwoud biedt via ‘Slimme zet!’ doorgroeimogelijkheden aan om medewerkers vanaf werkvloer naar kantoor te bewegen. Aan de hand van een persoonlijkheidstest en een intakegesprek wordt er gezamenlijk een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Uiteindelijk stroom je door naar een door jouw geambieerde functie!
 • ‘Nieuw Werk’
  Loop jij vast in je werk of zit je niet helemaal op je plek? Zit je thuis wegens omstandigheden en wil je weer aan het werk? Of heb je het idee dat je jezelf beter kunt profileren binnen een andere functie of wil je werken in de techniek-, bouw- of groensector? Réwoud helpt jou graag om deze stap te gaan realiseren naar kansrijke beroepen binnen de Achterhoek!
 • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  Wil je graag werken in de techniek-, bouw- of groensector? En kom je net van (de middelbare) school of heb je geen passende MBO vooropleiding? Dan is een BBL-opleiding iets voor jou! Réwoud Talentontwikkeling biedt met behulp van Lubron Technical ServicesBouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers deze trajecten aan.
 • Opleiden op maat!
  Heb jij je altijd al verder willen ontwikkelen binnen je eigen vakgebied? Réwoud Talentontwikkeling biedt jou diverse mogelijkheden om je te verbreden of te verdiepen in de techniek-, bouw- en groensector! Wij bieden opleidingen op maat aan, van een opleiding van 6 maanden tot een compleet leerwerktraject van 4 jaar.
 • Bedrijfsopleidingen
  Bekijk hier de agenda voor de geplande trainingen en cursussen zoals heftruck, NEN 3140, Hoogwerker en meubel maken.
 • Keuren van handgereedschappen
  Réwoud faciliteert het keuren van handgereedschappen volgens de normen van NEN 3140.

Spreekt één van deze methodes jou aan? Of ben je benieuwd welke methode bij jou past? Neem dan contact op met Renée Wiegman.