Win een dag racen op Zandvoort

Réwoud Talentontwikkeling zet jouw loopbaan in de zesde versnelling. Wil jij een dag racen in diverse supercars? Vraag dan jouw gratis Eventpas aan via www.gratiseventpas.nl. Met deze Eventpas maak jij een jaar lang kans op verschillende prijzen, geheel gratis!

De eerste prijs die wij weggeven is een dag lang racen op het circuit in Zandvoort. Tijdens deze dag gaan 12 prijswinnaars rondscheuren in onder andere een Lamborghini of Mercedes -AMG, driften in een Ford Mustang en nog veel meer.

Hoe maak je kans?
Réwoud Talentontwikkeling biedt deze prijs aan in samenwerking met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers. Op een aantal beurzen en evenementen delen wij onze Eventpas uit, waarmee jij kans maakt op deze prijs. Zo staan wij bijvoorbeeld op de Technisch Industriële Vakbeurs en de Bouwbeurs Hardenberg. We delen onze Eventpas ook uit tijdens onze Inloopdag Werk & Opleiden op zaterdag 30 september. Tijdens die dag maak je kans op 4 tickets.

Onze zusterbedrijven staan daarnaast op een aantal evenementen waar zij de Eventpas ook weggeven. Ze zijn aanwezig op de Motorcross in Markelo en op de Twenterally in Hengelo (Ov). Ook via onze Facebookpagina maak jij kans op 1 van de 12 tickets.

Tref je ons niet bij één van deze evenementen? Geen nood. Je kan onze Eventpas ook gratis aanvragen via www.gratiseventpas.nl.

Een reis naar Amerika
Door de Eventpas aan te vragen maak jij kans op diverse prijzen tot 1 september 2018. Dit eerste prijs is dus een dag racen op Zandvoort. De tweede prijs is bijvoorbeeld een reis voor 2 personen naar Amerika. We geven grote prijzen weg, dus vraag onze Eventpas aan. Ga naar www.gratiseventpas.nl

Inloopdag Werk & Opleiden
Binnenkort vindt ook onze derde Inloopdag Werk & Opleiden plaats. Tijdens deze dag staat jouw toekomst als werknemer in de bouwsector centraal. We adviseren je graag welke trainingen of cursussen jij kan volgen om het verloop van jouw carrière in de techniek-, bouw- of groensector veilig te stellen.

We nodigen je van harte uit op zaterdag 30 september vanaf 10:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.