...

Wij helpen u met vragen over werk en/of (vervolg) werk-leertrajecten

Een nieuwe carrière in 3 weken in de Mechatronica, Metaal, Installatie of Bouw

Bent u geïnteresseerd in de techniek- of bouwsector en hoe weet ik dit? Wij bieden een oriëntatiedag en een unieke inzetbaarheidstraining van 3 weken. Wilt u switchen en/of verder opgeleid worden. Maak dan gebruik van ons werk-leertraject.

Wij gaan de uitdaging met u aan

Neemt u de stap in de techniek of bouw? Of wilt u verder leren in uw huidige vak. Kies voor ons complete werk-leertraject dat bestaat uit een intake, oriëntatiedag, inzetbaarheids-training, praktijkervaring en (vervolg) opleidingen. Ga naar Vaktechniek voor meer informatie.

Met onze unieke maatwerktrajecten geven we medewerkers de mogelijkheid met behoud van werk in eigen tempo te studeren. We bieden maatwerkoplossingen (werk in combinatie met een leven lang leren).

In een doolhof van mogelijkheden en opleidingen bepaalt u samen met Réwoud de juiste koers voor uw ontwikkeling. Gezamenlijk brengen wij uw profiel, kennis en competenties tijdens een vrijblijvend en gratis ontwikkeladvies in beeld en koppelen dit aan het functieprofiel dat u nodig heeft om uzelf in de toekomst te kunnen profileren voor de nieuwe arbeidsmarkt.

Neem contact op voor een intake via het telefoonnummer 0314-369810 of stuur een mail naar info@rewoud.nl.