...

Met welke kwalificaties werkt uw bedrijf

Wie is Réwoud Talentontwikkeling

Réwoud Talentontwikkeling maakt deel uit van een groep van bedrijven gespecialiseerd in HR en het detacheren van techniek- en bouwpersoneel. Réwoud is actief in Oost-Nederland met haar zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers. Met 25 jaar ervaring in het MKB en Grootbedrijf zijn we een continu lerende organisatie die weet wat er leeft op de werkvloer, het management en directieniveau.

Wat zijn onze diensten

Wij bieden eerste hulp aan bedrijven in de industrie-, techniek- en bouwsector zoals de begeleiding bij intervisie, coaching en (ontwikkel)advies ten aanzien van (verander)management, HR-diensten en vaktechnische opleidingen, trainingen en cursussen. Heeft u vragen over veiligheidstrainingen, certificering, of veiligheidsmanagement ten aanzien van milieu & kwaliteit, veiligheid en arbo, duurzaamheid of voedselveiligheid. Wij werken samen met strategische opleidingspartners, docenten, trainers en coaches en hebben locaties in Vorden, Hengelo Gld en Doetinchem.

Heeft u vragen

Bent u MKB- of grootbedrijf in de industrie, techniek- of bouwsector en heeft u vragen over richting kiezen, leiderschap, samenwerking of verandering? Meestal willen we concrete doelen vertalen naar een succesvolle missie en strategie en zo snel mogelijk op weg naar een organisatie met de beste medewerkers en kwalificaties.

In de praktijk is dit niet zo eenvoudig en valt opbouw, verandering of succes vaak tegen door taaie en tijdrovende bedrijfsprocessen. Een mogelijke oorzaak is, dat een groep medewerkers een onderliggend en vastgeroest patroon heeft gecreëerd dat de cultuur en waarden van het bedrijf ondermijnt. Groei van de onderneming en de collega’s met een positieve mindset wordt dan belemmerd. Dit zou een hulpvraag kunnen oproepen. Uitbesteden is dan wellicht een optie. Zo zijn er natuurlijk tal van hulpvragen te bedenken…

Profiteer van ons totaalconcept

U kunt meeprofiteren met de kwaliteit van onze trainers, docenten en coaches uit de praktijk en wij bieden u een totaalconcept met onze exclusieve relatiepas.

Samenwerken

Wilt u met ons in gesprek over maatwerkoplossingen of heeft u een specifieke vraag over een onderwerp. U kunt contact opnemen met één van onze bedrijfsadviseurs via het telefoonnummer 0314-369810 of door te mailen naar info@rewoud.nl.