Met welke competenties werkt uw organisatie

Coaching en advies voor directie en DGA

Wanneer u tegen vragen aanloopt in uw organisatie op het vlak van richting, leiding, samenwerking en veranderingen, helpt het om uw verhaal te delen met een organisatieadviseur en coach. Door de rake vragen van een persoonlijke adviseur/ coach komt u tot heldere, nieuwe inzichten over uzelf en de organisatie en kunt u vervolgens de juiste stappen zetten voor uw organisatie.

Uitdagingen die voor uzelf gelden zijn:

” Ik kom niet verder, mijn organisatie lijkt stil te staan.”

” De resultaten blijven achter, ik moet aan de slag. ”

” Ik moet mijn huidige stijl van leidinggeven gaan aanpassen. ”

” Aan mijn recept moet ik werken door mij te focussen op de toekomst en de juiste richting te kiezen, maar welke.”

Werkwijze:

  • 1 op 1 aan de slag
  • Intakegesprek
  • Voorstel voor aanpak op basis van intake
  • Uitvoering conform aanpak

Intervisie voor leidinggevenden
op MBO & HBO niveau

Intervisie betekent leren van én met collega’s aan de hand van actuele vraagstukken, die worden ingebracht door deelnemers en onder professionele begeleiding met behulp van een vaste intervisievorm opgepakt.

Binnen de intervisie wordt persoonlijke ontwikkeling verweven met vraagstukken op actuele thema’s. Concrete uitdagingen gaan vaak over ‘hoe ga je om met de huidige markt’ ‘stress en burnout’, ‘samenwerken in teams’ en ‘communicatie’. De onderliggende vastgeroeste patronen die de groei belemmeren worden blootgelegd en onderzocht. Op deze wijze gaan persoonlijke groei, kennis en nieuwe inzichten hand in hand.

Na het volgen van de intervisie zijn de deelnemers bewuster van hun gedrag en kunnen zij beter inspelen op situaties binnen uw organisatie. Een persoonlijke stap vooruit voor uw medewerkers vertaalt zich naar een stap vooruit voor uw organisatie. Denk hierbij aan betere samenwerking, betere communicatie en een professionelere opstelling van uw medewerkers.

Werkwijze:

  • Vaste groep van zes tot acht personen
  • Twee vragen per bijeenkomst
  • Duur: 2,5 uur per bijeenkomst
  • Traject van vijf bijeenkomsten

Seminar & toolbox

Per kwartaal zetten wij de deuren open van de Innovatieloods en organiseren we voor onze klanten een gratis seminar of toolbox waarin een actueel organisatieonderwerp van een bepaald thema wordt uitgediept.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0314–369810.