Nieuws

Certificaat NEN 3140
Bedrijfsopleidingen  / 18 januari 2018

Réwoud cursisten hebben hun NEN 3140 (VOP) certificaat behaald.

Op 10 januari hebben de cursisten met succes de NEN 3140 voldoende onderricht persoon (VOP) certificering behaald bij Réwoud Talentontwikkeling.  Toegevoegd aan deze cursus is ‘inspectie van elektrische gereedschappen’. De Arbowet eist van de werkgever dat hij werknemers moet beschermen tegen mogelijke elektrotechnische gevaren zoals elektrocutie, kortsluiting en brandgevaar. De volgende onderwerpen zijn in de […]

lees meer
Evenementen  / 18 december 2017

Gezellige en geslaagde kerstborrel

Zaterdag vond er bij de Innovatieloods de jaarlijkse kerstborrel plaats. De borrel werd georganiseerd in samenwerking met zusterbedrijven Lubron Technical Services, Thom Engineers en Bouwkracht Vakpersoneel.

lees meer
Evenementen  / 30 november 2017

Aftermovie dag racen op Zandvoort

De eerste prijs die wij, samen met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Thom Engineers en Bouwkracht Vakpersoneel, weggaven via gratiseventpas.nl was een dag racen op circuitpark Zandvoort.

lees meer
Evenementen  / 31 oktober 2017

Ben jij gek op bier?

Ben jij gek op bier? Via gratiseventpas.nl je nu kans op 2 tickets voor een Brouwerij Tour door de Grolsch fabriek, inclusief een heerlijk stamppottenbuffet.

lees meer
Bedrijfsopleidingen  / 23 oktober 2017

Succesvolle training met de hoogwerker

Een tijdje geleden vond de training “Veilig werken met de hoogwerker” plaats bij de opleidingswerkplaats van Réwoud Talentontwikkeling. Als je werkt met een hoogwerker moet je weten hoe een hoogwerker functioneert en wat de veiligheidsvoorschriften en risico’s zijn.

lees meer
Evenementen  / 13 oktober 2017

Verloting van het 9e ticket

Vandaag hebben we het 9e ticket voor een dag racen op circuitpark Zandvoort verloot. Heb jij gewonnen? Bekijk snel onderstaand filmpje. We hebben nu nog 3 tickets te verloten. Op zondag 22 oktober is zusterbedrijf Lubron Technical Services aanwezig op de Twente Rally. Daar delen zij de Eventpas en brochure uit bij de kassa. Tijdens de Twente Rally […]

lees meer