...

Nieuws

Nieuws  / 23 mei 2023

Een unieke aanbieding in de zomer

Voor onze klanten maar ook toekomstige relaties in de metaal(industrie), bouw of installatietechniek hebben we deze zomer een uniek aanbod.

lees meer.
Nieuws  / 20 juli 2022

Efficiënt naar een hoger niveau met de lasopleidingen (NIL) van Réwoud

Vanaf 15 augustus kunt u weer bij ons terecht voor de lasopleidingen (NIL). Tijdens onze jubilea bieden wij u veel voordelen waarbij tijd en kosten voor zowel de werkgever als medewerker gereduceerd worden. Wij willen hiermee de samenwerking met bestaande klanten en potentiële opdrachtgevers versterken.

lees meer.
Nieuws  / 09 juni 2022

Maak dit jaar gebruik van onze acties tijdens ons 25-jarig jubileum

Als dank voor het vertrouwen in onze organisatie willen wij in 2022 met een unieke actie de samenwerking met (potentiële) klanten graag versterken. De LubronGroep viert dit jaar 3 jubilea waarbij Lubron B.V. (sinds juni 1997) en Bouwkracht B.V. (sinds 2012) respectievelijk 25 en 10 jaar bestaan!

lees meer.
Nieuws  / 21 juni 2021

Vanaf 1 september 2021 start met nieuwe praktijkopleidingen

Vanaf 1 september 2021 wordt gestart met de nieuwe opleidingen, cursussen en trainingen in de vakgebieden Mechatronica, Metaaltechniek, Constructie- en Lastechniek (MAG/TIG 1,2,3 Staal, RVS en Aluminium), Verspaningstechnologie, Timmeren, Machinale houtbewerking en Metselen.

lees meer.
Nieuws  / 21 januari 2021

Bepaal uw opleidingen, trainingen en cursussen met de gratis opleidingsscan

Verkeerd tillen, werken met chemische stoffen, werken in hitte of koude omgevingen, routinematig werken, het zijn zomaar voorbeelden van veelvoorkomende werksituaties waar de veiligheid in het geding komt. Veel bedrijven zijn zich niet bewust van veiligheidsrisico’s en al helemaal niet hoe deze te voorkomen zijn.

lees meer.