...

Jubileumactie MIG/MAG en TIG niveau 1, 2 en 3 RVS, Aluminium en Staal

Efficiënt naar een hoger niveau met de lasopleidingen (NIL) van Réwoud

Tijdens onze jubilea willen wij de samenwerking met bestaande klanten maar ook met potentiële opdrachtgevers en ZZP’ers versterken. Réwoud is een zustermaatschappij binnen de LubronGroep die dit jaar 3 jubilea viert waarbij haar grotere broers Lubron B.V. en Bouwkracht B.V. respectievelijk 25 en 10 jaar bestaan!

Wat heeft Réwoud de afgelopen 5 jaar gedaan?

Naast loopbaanbegeleiding en advies (omscholen, bijscholen of verbeteren) zijn we in 2017 gestart met het inrichten van een bedrijfsschool c.q. werkplaats in de Innovatieloods te Vorden voor vaktechnische opleidingen, cursussen en inzetbaarheidstrainingen. Réwoud biedt lasopleidingen voor MIG/MAG/TIG niveau 1, 2 en 3 RVS, Aluminium en Staal. Daarnaast geven we veiligheidstrainingen zoals VCA, BHV, NEN, keurmeester, intern transport, hoogwerker en veilig hijsen. Deze ‘vreemde’ combinatie van vaktechniek en veiligheid is destijds spontaan ontstaan. Met onze unieke en persoonlijke leerstijl bieden we een kostenbesparend, snel en efficiënte oplossing voor uw bedrijf en medewerkers.

Wat is het doel van Réwoud Talentontwikkeling?

De komende jaren willen we de veelzijdigheid en inzetbaarheid van medewerkers vergroten. Zo werken we ook samen met opdrachtgevers bij het aantrekken van (nieuw) talent binnen onze eigen regio in Oost Nederland. Met de ontwikkeling van de opleidingswerkplaats in de Innovatieloods zijn wij een innovatieve kweekvijver voor (toekomstige) vakmensen.

Individuele aandacht, reductie van kosten en tijd met behoud van kwaliteit

Transparantie, goede communicatie en zelfredzaamheid zorgen voor een snelle en hoge slagingskans. Met de (eventuele) ervaringen van leidinggevenden, docenten en de deelnemer zelf willen wij gezamenlijk zoveel mogelijk onnodige tijd en werkzaamheden proberen uit te sluiten.  

In de opleidingswerkplaats (Innovatieloods) kan op afspraak worden getoetst voor een gratis (talent) nulmeting. Instromen kan op elk gewenst moment.

Wat kunnen we u bieden?

  1. Reductie van uw kosten en tijd met eventueel aanvullende subsidies.
  2. Minder werk- en studiebelasting voor uw medewerkers en leidinggevenden.
  3. Individuele (las)opleidingen, vaktechnische cursussen, inzetbaarheids- en veiligheidstrainingen.
  4. Flexibiliteit met tevredenheidsgarantie.

Meer weten over onze lasopleidingen, klik dan op onderstaande link…
Ga naar lasopleidingen

Wilt u in aanmerking komen voor een gratis nulmeting en uw medewerkers opleiden. Of heeft u een specifieke vraag over onze lasopleidingen ? Dan kunt u contact opnemen met één van onze bedrijfsadviseurs via het telefoonnummer 0314-369810.