...

Lascursussen MIG/MAG/TIG Staal, RVS en Aluminium 1/2/3/4

Een lasopleidingen volgen op het niveau 1, 2, 3 of 4 MIG/MAG/TIG

Zowel het TIG-lassen als het  MIG/MAG-lassen is een elektrisch booglasproces waarbij de wolfraam elektrode niet afsmelt. Er kunnen met het TIG-lasproces kwalitatief hoogwaardige en schone lassen gemaakt worden en wordt daarom vaak gebruikt in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie. Voor het MAG-lasproces geldt dat het hoofdzakelijk wordt ingezet voor ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten, dit proces is veelzijdig, flexibel en snel en geschikt voor toepassing in gesloten ruimtes.

Wilt u leren lassen zodat u aan de slag kunt als professioneel MIG/MAG/TIG lasser?
Of heeft u al ervaring met lassen en wilt u zich graag verder hierin verdiepen en uw lasvaardigheden vergroten?

In onze opleidingswerkplaats aan de Netwerkweg 2 in Vorden verzorgen wij de lascursussen TIG 1, 2 en 3 RVS, Aluminium en Staal en MIG/MAG RVS, Aluminium en Staal niveau 1, 2 en 3. Wilt u verder naar niveau 4, dan kunnen wij u dit aanbieden door de samenwerking met onze partners. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Het hele jaar door kunt u instromen. U wordt afhankelijk van talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de examens. U kunt zich op elk moment aanmelden!

De cursus bestaat uit een nulmeting, minimaal 8 theorietoetsen en afhankelijk van uw talent (vaardigheden) wordt er een persoonlijk lesplan met u uitgewerkt met minimaal 8 en maximaal 20 praktijksessies. Na afloop krijgt u een officieel theorie- en praktijkexamen verzorgd door de NIL. Als u hiervoor slaagt ontvangt u een officieel erkend NIL-diploma.

Na afloop kunt u de lasapparatuur met precisie afstellen voor het betreffende materiaal om een goede las te maken. Ook weet u hoe u veilig moet werken en de beschermingsmiddelen op de juiste manier kunt gebruiken.

Bent u geïnteresseerd in één van onze lascursussen of wil je meer informatie? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Planning: Variabel
Dagdeel: Middag / Avond 17:30-19:00-19:30-21:00
Duur: 1,5 uur
Frequentie: 8.20 bijeenkomsten
Type: Opleiding
Locatie: Vorden
Maaltijden: Geen
Kosten: Prijs op aanvraag
Informatie aanvragen