...

Kom naar de Innovatieloods in Vorden

Open dag (techniek oriëntatiemarkt) op 12 april 2022

Met de verdere ontwikkeling van onze opleidingswerkplaats in de Innovatieloods
proberen we (toekomstige) vakmensen te interesseren voor de techniek- of bouwsector

Ontdek of techniek iets voor u is

Wat doet de LubronGroep

Réwoud Talentontwikkeling maakt deel uit van een groep van bedrijven gespecialiseerd in HR en het detacheren van techniek- en bouwpersoneel. Wij zijn actief in Oost-Nederland met onze zuster-bedrijven Lubron Technical Services , Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers.

Wat doen wij

Met onze unieke maatwerktrajecten geven we medewerkers de mogelijkheid met behoud van werk in eigen tempo te studeren. We bieden maatwerkoplossingen (werk-leertrajecten in combinatie met een leven lang leren).

Hoe maak u de juiste keuzes

Bent u benieuwd of de techniek iets voor u is en zou u graag op basis van eigen ervaring een overwogen keuze willen maken? Meld u zich dan aan voor onze Skillsday.

Vooraf zal er een intake plaatsvinden. Tijdens de intake kijken we waar uw interesses liggen en is er ruimte om veel te vragen over de techniek. Tevens doen we met u een capaciteitentest, hieruit kunnen we opmaken welke werkzaamheden en/of opleiding(en) bij u passen.

Heeft u aanleg en vragen over de techniek

Ben u geïnteresseerd in de techniek- of bouwsector en heeft u hiervoor de juiste aanleg? Heeft u vragen over een vaktechnische opleiding of veiligheidstraining.

Switchen naar ander vakgebied

Wilt u switchen en gebruik maken van persoonlijke Instroomtools zoals een Skillsday (oriëntatie), of een inzetbaarheidstraining waardoor u in zeer korte tijd in een totaal ander vak aan de slag kunt.

Omscholing met kennis van de arbeidsmarkt in de techniek- of bouwsector

Zoekt u een werkgever en opleider dat met u meedenkt voor de juiste omscholing in beroepen zoals een timmerman, mechatronica-monteur, verspaner, (elektro)monteur, constructiebankwerker of lasser

Bijscholen of verbeteren

Wilt u zich bijscholen of verbeteren en zoekt u specifiek naar bijv. een lasopleiding waarbij u snel, individueel en persoonlijk wordt begeleid naar het NIL examen. Of wilt u bijvoorbeeld beter vanaf tekening kunnen lezen en werken en bent u geïnteresseerd in het tekenpakket Solid Works en 3D printers. In een doolhof van mogelijkheden en tal van opleidingen bij verschillende opleiders bepaalt u samen met Réwoud de juiste koers voor uw ontwikkeling.

Wilt u een vrijblijvend kennismakings- of transitiegesprek? Meldt u dan aan via het contactformulier of neem direct contact op. Tel. 0314–369810.

Inloop van belangstellenden vanaf 10.30 uur. Opening om 11.00 uur. Locatie Netwerkweg 2 te Vorden.