...

Kom naar onze Skillsday

Wilt u zich oriënteren in de metaal, installatietechniek of bouw?

Meer informatie over de Skillsday en inzetbaarheidstrainingen van Réwoud Talentontwikkeling vindt u op deze pagina.

Altijd al willen weten hoe (technische) producten gemaakt worden, hoe elektrotechnische installaties werken of wat je allemaal met hout kan doen? En wilt u zelf ondervinden welke baan bij upast?

Snel opstarten in de techniek of bouw

Bent u benieuwd of werken in de techniek of bouw wat voor u is en zou u graag op basis van eigen ervaring een overwogen keuze willen maken? Meld u dan aan voor de Skillsday. Vooraf aan de Skillsday zal er een intake plaatsvinden. Tijdens de intake kijken we waar uw interesses liggen en is er ruimte om veel te vragen over de techniek. Tevens doen we een capaciteitentest, hieruit kunnen we opmaken welke werkzaamheden en/of opleiding(en) bij u passen.

Wij maken uw aanleg inzichtelijk

Tijdens de Skillsday dagen we u uit om onder begeleiding, vier verschillende technische opdrachten uit te voeren. Wanneer alle vier de opdrachten zijn uitgevoerd spreken we de dag door. Door te observeren kunnen de begeleiders inzichtelijk maken of u aanleg heeft voor één of meerdere specifieke technische handeling(en). Daarnaast kunt u op basis van uw eigen ervaring beslissen of u één of een meerdere technische aspect(en) interessant vindt.

Opvolgend ontvangt u een rapportage met daarin een ontwikkeltraject aanbeveling.

Inzetbaarheidstraining

De basiscursussen bestaan voor het merendeel uit 6 praktijkdagen van 7 uur en 12 theorielessen met een aantal theorietoetsen. Afhankelijk van uw talent en vaardigheden wordt er een lesplan met u uitgewerkt om u zo snel mogelijk een (nieuw) vak bij te brengen.

Het hele jaar door kunt u gratis instromen voor de inzetbaarheidstrainingen. U wordt afhankelijk van uw talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de praktijk bij onze opdrachtgevers. Daarna gaan we samen aan het werk met uw uw toekomst en brengen we u verder naar een hoger kennisniveau via praktijkleren middels vervolgopleidingen en/of een werk-leertraject zoals een BBL opleidingen.

Jarenlang werk-leertraject in loondienst (een leven lang leren)

Wij begeleiden u met prima arbeidsvoorwaarden, vaktechnische opleidingen en een aantal veiligheidstrainingen in een afwisselend werk-leertraject in loondienst voor meerdere jaren naar een (toekomstige) vakkracht. Dit doen we samen met onze opleidingspartners en opdrachtgevers in de Regio. Na afloop weet u ook hoe u veilig kunt werken en gebruikt u uw gereedschappen en beschermingsmiddelen op de juiste manier.

Voor werkgevers, heeft u iemand die bij u wil werken, maar is hij/zij nog niet direct inzetbaar? Binnen 3 weken is hij/zij verantwoord inzetbaar als assisistent in de techniek of bouw.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Meer weten over de inzetbaarheidstrainingen installatietechniek / elektrotechniek

Meer weten over de inzetbaarheidstraining metaaltechniek

Meer weten over de inzetbaarheidstraining timmerman / houtbewerker

Planning: Variabel
Dagdeel: Morgen / middag 08:30-16:30
Duur: 7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Oriëntatie
Locatie: Vorden
Maaltijden: Geen
Kosten: € 0.00 pp ex btw
Informatie aanvragen