...

Timmerman

Timmerman / houtbewerker

Meer informatie over de cursus Timmerman / houtbewerker vindt u op deze pagina. Deze inzetbaarheidstraining kunt u volgen op dinsdag en vrijdag.

Het hele jaar door kunt u instromen. U wordt afhankelijk van uw talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de praktijk bij onze opdrachtgevers.

De cursus bestaat uit 6 praktijkdagen van 7 uur en 12 theorielessen met een aantal theorietoetsen. Afhankelijk van uw talent en vaardigheden wordt er een lesplan met u uitgewerkt om u zo snel mogelijk het vak bij te brengen.

Neemt u de stap in de techniek of bouw? Of wilt u verder leren. Kies voor ons complete werk-leertraject dat bestaat uit een intake, oriëntatiedag, inzetbaarheids-training, het opdoen van praktijkervaring en (vervolg) opleidingen.

Wij begeleiden u met goede arbeidsvoorwaarden, vaktechnische opleidingen en veiligheidstrainingen in een afwisselend werk-leertraject voor meerdere jaren naar een (toekomstige) vakkracht. Deze cursus is inclusief het ‘VCA examen’. Na afloop weet u ook hoe u veilig moet werken en kunt u uw gereedschappen en uw beschermingsmiddelen op de juiste manier gebruiken.

Opbouw

  • IZT Timmeren en houtbewerking
  • IZT Machinale bewerking
  • IZT Montage
  • BBL 2-3

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

OktoberDinsdag 12 oktoberVrijdag 15 oktoberDinsdag 19 oktoberVrijdag 22 oktoberDinsdag 26 oktoberVrijdag 29 oktoberNovemberDinsdag 2 novemberDinsdag 9 novemberDinsdag 16 novemberDinsdag 23 novemberDinsdag 30 november

Dagdeel: Dag
Duur: 7 uur
Frequentie: 6 bijeenkomsten
Type: Inzetbaarheidtraining
Informatie aanvragen