...

Heeft u affiniteit met de bouw, wordt timmerman of houtbewerker

Timmerman / houtbewerker

Meer informatie over de cursus Timmerman / houtbewerker vindt u op deze pagina.

Het hele jaar door kunt u gratis instromen. U wordt afhankelijk van uw talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de praktijk bij onze opdrachtgevers. Daarna gaan we samen aan het werk met uw uw toekomst en brengen we u verder naar een hoger kennisniveau via praktijkleren.

De cursus bestaat uit 12 praktijksessies van 3,5 uur en 12 theorielessen met een aantal theorietoetsen. Afhankelijk van uw talent en vaardigheden wordt er een lesplan met u uitgewerkt om u zo snel mogelijk het vak bij te brengen.

Wij begeleiden u met prima arbeidsvoorwaarden, vaktechnische opleidingen en veiligheidstrainingen in een afwisselend werk-leertraject in loondienst voor meerdere jaren naar een (toekomstige) vakkracht. Na afloop weet u ook hoe u veilig kunt werken en gebruikt u uw gereedschappen en beschermingsmiddelen op de juiste manier.

Voor werkgevers, heeft u iemand die bij u wil werken, maar is hij/zij nog niet direct inzetbaar? Binnen 3 weken is hij/zij verantwoord inzetbaar als assistent timmerman / houtbewerker.

Opbouw

  • IZT Timmeren en houtbewerking
  • IZT Machinale bewerking
  • IZT Montage
  • BBL 2-3

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Planning: Variabel
Dagdeel: Avond 17:30-21:00
Duur: 3,5 uur
Frequentie: 12 bijeenkomsten
Type: Cursus nieuwe stijl
Locatie: Vorden
Maaltijden: Geen
Kosten: € 0.00 pp ex btw
Informatie aanvragen