...

Intervisie voor leidinggevenden

Intervisie voor leidinggevenden
op MBO & HBO niveau

Intervisie betekent leren van én met collega’s aan de hand van actuele vraagstukken, die worden ingebracht door deelnemers en onder professionele begeleiding met behulp van een vaste intervisievorm opgepakt.

Vastgeroeste patronen doorbreken

Binnen de intervisie wordt persoonlijke ontwikkeling verweven met vraagstukken op actuele thema’s. Concrete uitdagingen gaan vaak over ‘hoe ga je om met de huidige markt’ ‘stress en burnout’, ‘samenwerken in teams’ en ‘communicatie’. De onderliggende vastgeroeste patronen die de groei belemmeren worden blootgelegd en onderzocht. Op deze wijze gaan persoonlijke groei, kennis en nieuwe inzichten hand in hand.

Bewustwording en persoonlijke groei

Na het volgen van de intervisie zijn de deelnemers bewuster van hun gedrag en kunnen zij beter inspelen op situaties binnen uw organisatie. Een persoonlijke stap vooruit voor uw medewerkers vertaalt zich naar een stap vooruit voor uw organisatie. Denk hierbij aan betere samenwerking, betere communicatie en een professionelere opstelling van uw medewerkers.

Werkwijze:

  • Vaste groep van zes tot acht personen
  • Twee vragen per bijeenkomst
  • Duur: 2,5 uur per bijeenkomst
  • Traject van vijf bijeenkomsten

Seminars

Per kwartaal zetten wij de deuren open van de Innovatieloods en organiseren we voor onze klanten een gratis seminar waarin een actueel organisatie-onderwerp van een bepaald thema wordt uitgediept.

Wilt u een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en heeft u behoefte om te inspireren of hulp te bieden bij een moeilijk thema, dan bent u tijdens onze seminars van harte welkom.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0314–369810.