...

Bedankt voor uw interesse in onz

Waarom samenwerken met Réwoud?

Bent u een MKB-, Grootbedrijf of ZZP’er en zoekt u een gedegen regionale opleidingspartner met een besparende en pragmatische aanpak voor uw opleidingen en/of certificeringen van uw bedrijf. Door onze flexibiliteit bieden wij maatwerk met concrete winst in tijd en geld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mogelijke verlet- en verliesuren, of aan werk- en/of studiebelasting voor uw medewerkers en leidinggevenden.

We bieden u maatwerk met concrete reductie van kosten en tijd

Réwoud Talentontwikkeling (sinds 2009) maakt deel uit van een groep van bedrijven gespecialiseerd in HR en het detacheren van techniek- en bouwpersoneel. Wij zijn actief in Oost-Nederland met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers.

Réwoud is onderdeel van de LubronGroep met 25 jaar ervaring in de techniek en bouw

Wij vieren dit jaar 3 jubilea waarbij Lubron B.V. (sinds juni 1997) en Bouwkracht B.V. (sinds 2012) respectievelijk 25 en 10 jaar bestaan.

U werkt met een betrouwbare organisatie

Maatwerk lasopleidingen MIG/MAG/TIG niveau 1, 2 en 3 RVS, Aluminium en Staal.

Naast loopbaanbegeleiding en advies (omscholen, bijscholen of verbeteren) zijn we in 2017 gestart met het inrichten van een bedrijfsschool c.q. werkplaats in de Innovatieloods te Vorden voor vaktechnische opleidingen, cursussen en inzetbaarheidstrainingen. Wij bieden sinds 5 jaar lasopleidingen MIG/MAG/TIG niveau 1, 2 en 3 RVS, Aluminium en Staal.

Daarnaast geven we veiligheidstrainingen zoals VCA, BHV, NEN, keurmeester, intern transport, hoogwerker en veilig hijsen. Deze ‘bijzondere’ combinatie van vaktechnische cursussen en veiligheidstrainingen is destijds ontstaan door specifieke aanvragen van opdrachtgevers en die hebben we de laatste jaren verder ontwikkeld.

Reduceer kosten en tijd maar wel met de kwaliteit en de persoonlijke aandacht die uw medewerkers verdienen

Met onze persoonlijke leerstijl besparen we op kosten en bieden een efficiënt leerplan voor uw medewerkers met behoud van kwaliteit. Transparantie, goede communicatie en zelfredzaamheid zorgen voor een snelle en hoge slagingskans. Het aantal praktijksessies zijn variabel, compact en afhankelijk van het leervermogen van uw medewerker werken we samen aan een maatwerk lesplan. Met de (eventuele) ervaringen van leidinggevenden, docenten en de deelnemer willen wij gezamenlijk zoveel mogelijk onnodige tijd en werkzaamheden proberen uit te sluiten.  

Welke voordelen heeft u door onze maatwerk aanpak

1. Reductie van uw kosten en tijd met eventueel aanvullende subsidies.

2. Minder werk- en studiebelasting voor uw medewerkers en leidinggevenden.

3. Individuele (las)opleidingen, vaktechnische cursussen, inzetbaarheids- en veiligheidstrainingen.

4. Flexibiliteit met tevredenheidsgarantie.

Wij bieden uw medewerkers persoonlijke aandacht en efficiëncy met een hoge leereffecitiviteit en zelfregie

Wilt u informatie, een gesprek of direct een offerte? Vult u dan het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht.

Alvorens uw reactie te kunnen versturen dient u onderaan de pagina op de knop versturen te klikken. Direct contact opnemen kan door te bellen met één van onze bedrijfsadviseurs via het telefoonnummer 0314-369810.

  Bedrijfsnaam*

  Plaats*

  Contactpersoon*

  Telefoonnummer

  Emailadres*

  Met welke doelgroep(en) kan uw (huidige) lasser zich verenigen en kunt u verklaren waarom?

  Doelgroep

  Heeft u nog opmerkingen over uw keuze van bepaalde doelgroepen?

  Met welk lasniveau's wilt u aan de slag?

  Heeft u nog opmerkingen naar aanleiding van het niveau?

  Hoe lang zoekt u al naar een (opvolgende) lasopleiding en/of heeft u het idee uw medewerker op te leiden?

  Opmerkingen

  Wat is de reden dat u uw medewerker op wilt leiden en welke motivatie speelt zeker voor u mee?

  Opmerkingen

  Kunt u weergeven met welke lasprocessen uw medewerker ervaring heeft en hoeveel praktijkervaring men daadwerkelijk heeft?

  Opmerkingen

  Welke producten (globaal) heeft uw medewerker gelast, wat is er samengesteld en/of zelfstandig geconstrueerd en met welke materialen is dit gebeurd?

  Opmerkingen

  Heeft uw medewerker de laatste 6 maanden nog gelast en met welk(e) proces(sen)?

  Opmerkingen

  Is uw medewerker brildragend, is dit een leesbril, een normale bril of een combinatie hiervan?

  U dient ermee rekening te houden dat uw medewerker met combinatieglazen niet of moeilijk kan lassen. Heeft uw medewerker een leesbril, dan is die prima te gebruiken voor het lassen.

  Opmerkingen

  Dienen wij rekening te houden met specifieke eigenschappen die voor uw medewerker gelden? (bijvoorbeeld het begrijpend lezen enz..)

  Opmerkingen

  Heeft u een algemene vraag of opmerking*