...

Assessment intern transport, hoogwerker en hijsen

Assessment intern transport, hoogwerker en hijsen

Omschrijving assessment

Cursisten met en zonder ervaring die een arbeidsmiddel willen bedienen kunnen via een assessment beoordeeld worden op hun competenties. Vervolgens zijn zowel basiskennis als het toepassen van kennis en vaardigheden het doel van de meting. Hiermee wordt er bepaald of er direct wordt gecertificeerd of dat er een opleidingsplan nodig is met een eventueel op maat gemaakte vervolgtraining die uiteindelijk resulteert in een erkend certificaat.

Réwoud heeft o.a. voor onderstaande trainingen de volgende assessments beschikbaar:

– Interne transportmiddelen
– Hoogwerkers
– Hijsen

Wil je de arbeidsmiddelen en machines veilig en efficiënt besturen en beheersen? Wil je als werkgever voldoen aan de eisen van de Arbowet door uw werknemers regelmatig te instrueren, toetsen en certificeren.

Mede door gebruik te maken van een assessment in carrouselvorm is het mogelijk om u medewerkers in een beperkte tijd voor bovenstaande te certificeren. Door deze vorm kunnen 3 medewerkers gelijktijdig worden afgetoetst.

Een assessment bestaat uit een theorie- en praktijktoets.
Indien men voldoet aan de competentienormen kunnen de cursisten na afloop van het assessment ge- of hercertificeerd worden. Te behalen certificaten zijn 5 jaar geldig.

Voordelen
– U bespaart op verleturen.
– Medewerkers worden alleen opgeleid bij onvoldoende competenties.
– Een assessment wordt als een aangename en snelle certificering ervaren.

Nadelen
– Uw medewerkers moeten zich zelfstandig voorbereiden op de theorie.
Hiervoor wordt vooraf lesmateriaal verstrekt.

Wordt het assessment in-company uitgevoerd, dan stelt de opdrachtgever de benodigde theorie- en praktijkruimte ter beschikking en draagt zorg voor de arbeidsmiddelen. In juiste staat verkerend, verzekerd en gekeurd.

De assessments worden over het algemeen in-company uitgevoerd bij de opdrachtgever of in de opleidingswerkplaats aan de Netwerkweg 2 te Vorden.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een andere items in een assessment carrousel.
Wilt u meer informatie over (in-company) assessments?
Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Aanmelden van een groep voor deze cursus? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

AugustusVrijdag 27 augustusSeptemberVrijdag 3 septemberDinsdag 7 septemberDinsdag 21 septemberDonderdag 30 septemberOktoberDinsdag 5 oktoberDonderdag 14 oktoberVrijdag 22 oktoberDinsdag 26 oktoberNovemberVrijdag 5 novemberDinsdag 9 novemberDinsdag 16 novemberVrijdag 26 novemberDecemberDinsdag 7 decemberDonderdag 9 decemberVrijdag 17 decemberDonderdag 23 decemberWoensdag 29 december

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 1 uur
Type: Training
Informatie aanvragen