...

Constructie / bankwerker / metaalwerker / lasser

Constructiewerker-lasser metaaltechniek

Meer informatie over de cursus Constructiewerker-lasser metaaltechniek vindt u op deze pagina. Deze inzetbaarheidstraining kunt u volgen op de maandag en woensdag.

Het hele jaar door kunt u instromen. U wordt afhankelijk van uw talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de praktijk bij onze opdrachtgevers.

De cursus bestaat uit 6 praktijkdagen van 7 uur en 12 theorielessen met een aantal theorietoetsen. Afhankelijk van uw talent en vaardigheden wordt er een lesplan met u uitgewerkt om u zo snel mogelijk het vak bij te brengen.

Neemt u de stap in de techniek of bouw? Of wilt u verder leren. Kies voor ons complete werk-leertraject dat bestaat uit een intake, oriëntatiedag, inzetbaarheids-training, het opdoen van praktijkervaring en (vervolg) opleidingen.

Wij begeleiden u met goede arbeidsvoorwaarden, vaktechnische opleidingen en veiligheidstrainingen in een afwisselend werk-leertraject voor meerdere jaren naar een (toekomstige) vakkracht. Deze cursus is inclusief het ‘VCA examen’ en het niveau 1 MIG/MAG lassen van de NIL. Na afloop weet u ook hoe u veilig moet werken en kunt u uw gereedschappen en uw beschermingsmiddelen op de juiste manier gebruiken.

Opbouw

  • IZT Metaalbewerker
  • IZT Basis lasser MIG/MAG 1
  • IZT CNC kanten
  • IZT MIG/MAG 1/2 en 3/4 Staal, RVS en Aluminium
  • IZT TIG 1/2 en 3/4 Staal, RVS en Aluminium
  • BBL 2-4

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Dagdeel: Dag
Duur: 7 uur
Frequentie: 6 bijeenkomsten
Type: Inzetbaarheidtraining
Informatie aanvragen