Veilig werken met de heftruck

Veilig werken met de heftruck

Omschrijving

Wil je de heftruck veilig en efficiënt besturen en de machine beheersen? Wil je als werkgever voldoen aan de eisen van de Arbo-wet door uw heftruckchauffeurs regelmatig te trainen?

Réwoud biedt een 1-daagse basistraining aan voor toekomstige chauffeurs.

Daarnaast kan voor de ervaren chauffeur gekozen worden voor een herhalingstraining waarin gedurende een dagdeel de theorie en praktijk weer worden opgefrist.

De training bestaat uit een theorie- en praktijkdeel en worden beiden afgesloten met een toets. Het te behalen heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Na deze training weet je hoe je de werkzaamheden met een heftruck veilig uitvoert en hoe je de risico’s tijdens het werken met een heftruck tot een minimum beperkt.

De training ‘Veilig werken met de heftruck’ zal plaatsvinden in de opleidingswerkplaats aan de Netwerkweg 2 in Vorden. Er is ook een mogelijkheid om dit in-company te regelen.

Onderwerpen
– Voertuiginspectie
– Dagelijks onderhoud
– Last zwaartepunt
– Veilig lasten verplaatsen
– Verantwoordelijkheden van de chauffeur
– Veiligheidsregels algemeen
– Praktijkoefeningen op vastgesteld parcours

Aanmelden
Wilt u meer informatie over de training veilig werken met de heftruck? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Heeft u al enige ervaring met een heftruck en wilt u via een assessment of competentiescan een certificaat behalen, ga dan naar assessment of competentiescan voor meer informatie. 

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven. 

AugustusWoensdag 26 augustusDonderdag 27 augustusSeptemberVrijdag 4 septemberWoensdag 9 septemberDonderdag 10 septemberVrijdag 18 septemberWoensdag 23 septemberDonderdag 24 septemberDinsdag 29 septemberOktoberDonderdag 1 oktoberDonderdag 8 oktoberDonderdag 15 oktoberVrijdag 16 oktoberWoensdag 21 oktoberDonderdag 22 oktoberVrijdag 30 oktoberNovemberWoensdag 4 novemberDonderdag 5 novemberVrijdag 13 novemberDonderdag 19 novemberVrijdag 20 novemberWoensdag 25 november

Dagdeel: Dag
Duur: 7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen