...

Veilig werken met de hoogwerker

Veiligheidstraining voor de hoogwerker

Omschrijving
Voor het gebruik van een hoogwerker is het uiteraard van belang dat je bekend bent met de functies en werking van het voertuig. Daarnaast is het belangrijk dat je je bewust bent van eventuele risico’s. Er wordt extra aandacht besteedt aan juist gebruik van harnasgordels en positioneringlijnen.  De meest gebruikte hoogwerkers zoals de schaarlift en kniktelscoophoogwerker zullen bij deze cursus in de praktijk als arbeidsmiddel ingezet worden.

Deze training kan uitgevoerd worden als een assessment, dagopleiding of in een dagdeel en evt. in combinatie met een andere training, cursus of toolbox.

Na deze training weet u hoe u de werkzaamheden met een hoogwerker veilig uitvoert en hoe u de risico’s tijdens het werken met een hoogwerker tot een minimum beperkt.

Bent u op zoek naar een combi-training? Kijk dan verder bij combi-trainingen.

Maak gebruik van de subsidiemogelijkheden in uw bedrijfstak.

Aanmelden
Wilt u een offerte of meer informatie over deze training? Neem contact op met Réwoud door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda voor een aanvraag of boeking.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven. 

JanuariDinsdag 18 januariDonderdag 20 januariDinsdag 25 januariDonderdag 27 januariFebruariDinsdag 1 februariDinsdag 8 februariDonderdag 10 februariDinsdag 15 februariDonderdag 17 februariDinsdag 22 februariDonderdag 24 februariMaartDinsdag 1 maartDonderdag 3 maartDinsdag 8 maartDonderdag 10 maartDinsdag 22 maartDonderdag 24 maartDinsdag 29 maart

Dagdeel: Avond 17:45-19:45-19:45-21:45
Duur: 2 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Locatie: Vorden
Maaltijden: Geen
Kosten: € 119 pp ex btw
Informatie aanvragen