Hoogwerker basistraining

Veilig werken met de hoogwerker

Omschrijving
Voor het gebruik van een hoogwerker is het uiteraard van belang dat je bekend bent met de functies en werking van het voertuig. Daarnaast is het belangrijk dat je je bewust bent van eventuele risico’s. De hoogwerker training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Na deze training weet je hoe je de werkzaamheden met een hoogwerker veilig uitvoert en hoe je risico’s tijdens het werken met een hoogwerker tot een minimum beperkt.

De training ‘Veilig werken met de hoogwerker’ zal plaatsvinden in de opleidingswerkplaats aan de Netwerkweg 2 in Vorden. Er is ook een mogelijkheid om dit in-company te regelen.

Met een leerboek kan men zich eventueel voorbereiden afhankelijk van de training of dit een basistraining of herhaling betreft.

 Onderwerpen
– Definitie hoogwerkers, modellen en typen
– Diverse aandrijfmotoren
– Welke type gebruiken bij welke werkzaamheden
– Wettelijke bepalingen
– Voertuiginspectie
– Dagelijks onderhoud
– Veiligheidsvoorzieningen
– Machine specifiek deel
– Praktijkoefeningen op vastgesteld parcours

Aanmelden
Wilt u meer informatie over de training veilig werken met de hoogwerker? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Heeft u al enige ervaring met een hoogwerker en wilt u via een assessment of competentiescan een certificaat behalen, ga dan naar assessment of competentiescan voor meer informatie.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven. 

AugustusDinsdag 25 augustusWoensdag 26 augustusDonderdag 27 augustusSeptemberVrijdag 4 septemberVrijdag 18 septemberOktoberDonderdag 1 oktoberDonderdag 15 oktoberDonderdag 29 oktoberNovemberWoensdag 4 novemberWoensdag 18 november

Dagdeel: Dag
Duur: 7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen