...

Installatiemonteur elektrotechniek woningbouw en utiliteit

Installatiemonteur elektrotechniek W/U

Meer informatie over de cursus Installatiemonteur elektrotechniek in de woningbouw en utiliteit vindt u op deze pagina. Deze inzetbaarheidstraining kunt u volgen op de maandag en woensdag.

Het hele jaar door kunt u instromen. U wordt afhankelijk van uw talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de praktijk bij onze opdrachtgevers.

De cursus bestaat uit 6 praktijkdagen van 7 uur en 12 theorielessen met een aantal theorietoetsen. Afhankelijk van uw talent en vaardigheden wordt er een lesplan met u uitgewerkt om u zo snel mogelijk het elektro installatiewerk bij te brengen.

Neemt u de stap in de techniek of bouw? Of wilt u verder leren. Kies voor ons complete werk-leertraject dat bestaat uit een intake, oriëntatiedag, inzetbaarheids-training, het opdoen van praktijkervaring en (vervolg) opleidingen.

Wij begeleiden u met goede arbeidsvoorwaarden, vaktechnische opleidingen en veiligheidstrainingen in een afwisselend werk-leertraject voor meerdere jaren naar een (toekomstige) vakkracht. Deze cursus is inclusief het ‘VCA examen’, de training ‘Veilig werken met de hoogwerker’ en de ‘NEN 3140’. Na afloop weet u ook hoe u veilig moet werken en kunt u uw gereedschappen en uw beschermingsmiddelen op de juiste manier gebruiken.

Opbouw

  • IZT Elektromonteur
  • IZT Basis Elektro
  • IZT Woningbouw
  • IZT Utiliteit
  • IZT Industrie
  • BBL 2-4

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

OktoberMaandag 11 oktoberWoensdag 13 oktoberMaandag 18 oktoberWoensdag 20 oktoberMaandag 25 oktoberWoensdag 27 oktoberNovemberMaandag 1 novemberWoensdag 3 novemberMaandag 8 novemberWoensdag 10 novemberMaandag 15 novemberWoensdag 17 novemberMaandag 22 novemberWoensdag 24 novemberMaandag 29 november

Dagdeel: Dag
Duur: 7 uur
Frequentie: 6 bijeenkomsten
Type: Inzetbaarheidtraining
Informatie aanvragen