...

Een nieuw beroep als panelenbouwer, wij helpen je op weg

Basisvaardigheden en inzetbaarheid industriële producten en systemen

Meer informatie over de cursus Basisvaardigheden en inzetbaarheid panelen industriële producten en systemen vindt u op deze pagina.

Wil u snel aan het werk in de elektrotechniek en en doorgroeien tot (eerste) monteur panelenbouw of naar een ander mooi beroep in de elektrotechniek? Met de cursus Basisvaardigheden en inzetbaarheid panelen industriële producten en systemen bereiden we u voor om dit mooie vak in te gaan. Hier leert u veilig te werken (incl. VCA), schema’s en instructies te lezen, metingen te verrichten en het samenbouwen en bedraden van veel voorkomende elektrotechnische (besturings) installaties en apparaten. Installaties en systemen die u o.a. aantreft in de industrie.

Instroom gaat op aanvraag. U wordt afhankelijk van uw talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de praktijk bij onze opdrachtgevers. Daarna gaan we samen aan het werk met uw uw toekomst en brengen we u verder naar een hoger kennisniveau via praktijkleren.

Wij begeleiden u met prima arbeidsvoorwaarden, vaktechnische opleidingen en veiligheidstrainingen in een afwisselend werk-leertraject in loondienst voor meerdere jaren naar een (toekomstige) vakkracht. Na afloop weet u ook hoe u veilig kunt werken en gebruikt u uw gereedschappen en beschermingsmiddelen op de juiste manier.

Voor particulieren, wanneer u de cursus via Lubron Technical Services B.V. volgt en/of in dienst treedt ten gevolge van de cursus, dan zal deze betaald worden door Lubron Technical services B.V..

Bent u als particulier op zoek naar een werk-leertraject, opleiding, training of cursus, dan kunt u gebruik maken van verschillende subsidie-mogelijkheden om uw doel te bereiken. Neemt u contact op voor meer informatie.

3 weken* bij dit traject maken we mede gebruik van externe cursus aanbieders. Na drie weken kan de deelnemer ingezet worden als assistent panelenbouwer terwijl de cursus panelenbouw dan nog niet is afgerond.

Opbouw

  • Eventuele afzonderlijke vervolgcursussen in relatie tot het werken als kasten- en panelenbouwer
  • Mogelijkheid voor verdere persoonlijke ontwikkeling via BBL structuur

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810.

Planning: Variabel
Dagdeel: Dag 08:30-16:30
Duur: 7 uur
Frequentie: 6 bijeenkomsten
Type: Cursus nieuwe stijl
Locatie: Vorden
Maaltijden: Geen
Kosten: € 0.00 pp ex btw
Informatie aanvragen