NEN 1010 Basiscursus

NEN 1010 Basiscursus

De Basiscursus NEN 1010 is bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of ontwerpende bedrijven, die een goed basisinzicht willen verkrijgen in de NEN 1010-norm ‘Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties’.

In NEN 1010:2015 staat veel beschreven en de materie is complex. Het is een hele klus om daar op een gerichte manier doorheen te komen en díe aspecten te leren kennen die nodig zijn om uw werk goed te kunnen doen. En dat is wel van belang: U blijft immers nog jaren verantwoordelijk en aansprakelijk voor de installatie die u bouwt. Met deze basiscursus leer je je weg vinden in de norm en vergroot en actualiseer je je kennis.

Deze cursus  is de basis voor een aantal vervolgcursussen, daarom is hij ook zeer geschikt voor ontwerpers, engineers, adviseurs, calculatoren, werkvoorbereiders, installateurs en hoofden van technische diensten en serviceafdelingen. Mogelijke vervolgcursussen zijn NEN 1010 Woningbouw, NEN 1010 Utiliteitsbouw en NEN 1010 Industrie.

Onderwerpen

Introductie
Termen en definities
Voedingsbronnen
Beschermingsmaatregel
Naar keuze: Woning bouw / Utiliteitsbouw / Industrie (afhankelijk van voorkeuren deelnemers)
Keuze en installatie van elektrische materiaal.
Bijzondere installaties.
NPR 5310

U ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Vragen of aanmelden voor deze training?
Wil je meer  informatie of je aanmelden voor deze cursus of voor een cursus op een andere datum?

Heb je interesse in één van de vervolgcursussen?

Neem dan contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of bel 0314-369810.

Ben je geïnteresseerd in het aanmelden van een groep voor deze cursus? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.Aanvang: 9:00 uur
Duur: 7,5 uur
Frequentie: 1 keer
Type: Cursus
Diepgang: Basis
Informatie aanvragen