...

Train zelf uw interne instructeurs binnen uw organisatie

Train de trainer

Wilt u als organisatie de opleidingen en instructies intern verzorgen. Dan is het verstandig om de aangewezen instructeurs goed op te leiden. Vergeet niet dat instructie geven een vak is en niet iets wat tussendoor gedaan wordt. Wilt u als werkgever voldoen aan de eisen van de Arbo-wet? Laat u de trainers dan door ons certificeren?

Resultaat

Na deze training weet u hoe u de eigen opleidingen en instructies op een adequate wijze kunt verzorgen. Certificeringen van de cursisten d.m.v. praktijk- en theorietoetsen.
De behaalde certificaten zijn 5 jaar geldig.

Het is daarvoor wel noodzakelijk om de interne trainingen vooraf te melden bij Réwoud zodat wij in de gelegenheid worden gesteld om eventuele audits te houden tijden de trainingen. Op deze wijze waarborgt u de kwaliteit van de interne trainingen over een lange termijn.

De training “Train de trainer” kunt u volgen in de opleidingswerkplaats aan de Netwerkweg 2 in Vorden. Er is ook een mogelijkheid om dit in-company te regelen.

Onderwerpen

  • Communicatie
  • Presentatietechnieken
  • Stappenplan training
  • Kennis van arbeidsmiddelen
  • Proefles draaien

Vragen of aanmelden voor deze training?
Wilt u meer informatie over deze training? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar het contactformulier.

Planning: Variabel
Dagdeel: Variabel 08:00-16:30
Duur: 8 uur
Frequentie: 2 bijeenkomsten
Type: Maatwerk
Locatie: Vorden-In-company
Maaltijden: Lunch
Kosten: € 1995 pp ex btw
Informatie aanvragen