...

Veilig werken met halkranen

Veilig werken met halkranen

Het werken met een kolom- en/of bovenloopkraan is een onderdeel van de training ‘Veilig verplaatsen van lasten en moet op een verantwoordelijke en veilige wijze gebeuren. De volledige training ‘Veilig verplaatsen van lasten‘ bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte op een vastgesteld parcours.

Na de training weet de deelnemer hoe het aanslaan en/of verplaatsten van lasten op een veilige wijze gebeurt. Daarnaast leert de deelnemer de risico’s tijdens het werken met een kolom- en/of bovenloopkraan tot een minimum te beperken.

Deze training is een must voor het dagelijks werken met een kolom- en/of bovenloopkraan en is voortdurend gericht op veiligheid op en om de werkplek naar advies en richtlijnen van de Arbo-wet.

Door de persoonlijke aandacht zal het leereffect en uiteindelijk de kennis van de cursist in zeer korte tijd direct worden vergroot.

De training ‘Veilig werken met een kolom- en/of bovenloopkraan’ wordt meestal in-company uitgevoerd maar kan prima gecombineerd worden met onderstaande combi-trainingen.

Bent u op zoek naar een combi-training? Kijk dan verder bij combi-trainingen.

Met een aantal onderwerpen uit het lesboek ‘Veilig verplaatsen van lasten’ kan men zich eventueel voorbereiden op deze training.

Onderwerpen

  • Hijsbanden
  • Staalkabels
  • Kettingen- en kettingwerk
  • Speciaal hijsgereedschap
  • Takels, hijsbalken en loopkatten
  • Veilig aanslaan van lasten
  • Armseinen
  • Inspectie

Aanmelden
Wilt u meer informatie over de training ‘Veilig werken met een kolom- en/of bovenloopkraan’? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

Planning: Variabel
Dagdeel: Variabel 08:00-21:45
Duur: 1-2-4 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Locatie: Vorden-Doetinchem-Incomp.
Maaltijden: Lunch of avondeten
Kosten: Prijs op aanvraag
Informatie aanvragen