...

Veilig werken met de reachtruck

Veilig werken met de reachtruck

Wilt u als werkgever voldoen aan de eisen van de Arbo-wet door uw reachtruckchauffeurs regelmatig te trainen? Wil je de reachtruck veilig en efficiënt besturen en de machine beheersen?

Na deze training weet je hoe je de werkzaamheden met een reachtruck veilig uitvoert en hoe je de risico’s tijdens het werken met een reachtruck tot een minimum beperkt. De training bestaat uit een theorie- en praktijkdeel en wordt afgesloten met een toets. Dit is ook mogelijk via een assessment. Het te behalen certificaat voor de reachtruck is 5 jaar geldig.

De training ‘Veilig werken met de reachtruck’  is een in-company opleiding. Deze is eventueel te combineren met de opleidingen hoogwerker of heftruck.

Onderwerpen
– Wetgeving
– Voertuiginspectie
– Dagelijks onderhoud
– Verantwoordelijkheden van de chauffeur
– Lastzwaartepunt
– Veiligheidsregels algemeen
– Veilig lasten verplaatsen
– Bediening reachtruck
– Praktijkoefeningen: het vervoeren en verplaatsen van lasten

Aanmelden
Wilt u meer informatie over de training veilig werken met de reachtruck? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Heeft u al enige ervaring met een reachtruck en wilt u via een assessment of competentiescan een certificaat behalen, ga dan naar assessment of competentiescan voor meer informatie. 

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

AugustusVrijdag 27 augustusSeptemberDonderdag 9 septemberDinsdag 21 septemberOktoberVrijdag 8 oktoberDinsdag 19 oktoberNovemberDonderdag 11 novemberVrijdag 26 novemberDecemberDinsdag 7 decemberDonderdag 23 december

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 2-7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen