...

Maak de beste deal met meerwaarde

Inventariseer uw opleidingsbehoefte

Bent u een MKB-, Grootbedrijf of ZZP’er en zoekt u een gedegen regionale opleidingspartner met een besparende en praktische aanpak voor uw veiligheidsopleidingen en/of certificeringen van uw bedrijf. Wij bieden maatwerk met concrete winst in tijd en geld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mogelijke verlet- en verliesuren, of aan werk- en/of studiebelasting voor u en uw medewerkers.

Wij weten dat veel ondernemers ‘veiligheid’ zien als een lastige bijkomstigheid dat vaak (te)veel aandacht vraagt. Het is voor opdrachtgevers telkens opnieuw te zoeken naar ‘de beste deal met meerwaarde’ zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, of dit nu een enkele opleiding betreft of een totaal veiligheidspakket. Met deze uitdaging willen wij u graag helpen.

Wat bieden wij u?

 • Een besparend totaalpakket met veel praktische kennis met meerwaarde.
 • Een “gratis opleidingsscan”.
 • Een “gratis RI&E scan”.
 • Professionele begeleiding bij evt. tijdrovende certificeringen zoals VCA.
 • Ervaren docenten en instructeurs uit het vak.
 • 25 jaar ervaring in de techniek en bouw in de regio met locaties in de buurt.
 • Meer dan 100 opleidingen.
 • Tevredenheidsgarantie.

Inventariseer in enkele minuten uw opleidingsbehoefte

 1. Vink aan waarin u bent geïnteresseerd, stel uw eventuele vragen in het veld opmerkingen en verstuur u aanvraag.
 2. Wij doen u een voorstel voor de beste aanpak en sturen vrijblijvend de eerste status-update per mail met een mogelijk tarief en optiedatum.
 3. Als u een (vroeg)boeking doet voor 25 september 2021 bespaart u hiermee veel tijd en geld.

Capaciteit, data en tijden

We hebben extra capaciteit gereserveerd in de maanden oktober, november en december. U dient er rekening mee te houden dat de zaterdagen schaars zijn en de optie-data voor de NEN trainingen beperkt. Ontvangt u niet de gewenste datum, vraagt u dan direct naar een nieuwe beschikbare mogelijkheid. Wij werken die graag voor u uit.

Dagprijzen (Inloop) BHV & VCA,

BHV, VCA en/of E-learnings zijn onze service-producten. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. Vraagt u naar de dagprijs! Het is mogelijk 72 uur van tevoren een aanmelding te doen.

Wilt u direct met ons in gesprek over een maatwerkpakket of opleiding, en heeft u een specifieke inhoudelijke vraag over een onderwerp. Neemt u dan contact op met één van onze bedrijfsadviseurs via het telefoonnummer 0314-369810.

Met vriendelijke groet,

Team Réwoud

  Wat zijn uw voorkeuren

  Ik wil maatwerk of een combinatiepakket, ik begrijp dat daar meer tijd en geld voor nodig isIk wil graag in (grote) groepen werken en van elkaar leren, ik zie hier een voordeel inIk wil dat medewerkers zoveel mogelijk zelf leren en dat er weinig verliesuren worden gemaaktIk wil met assessments gaan werken (1 uur) waardoor ik de medewerker aan het werk kan houden op de opleidingsdagIk wil met een huurboek gaan werkenIk wil met een naslagwerk gaan werken en dat mijn medewerkers de boeken na de opleiding kunnen behoudenIk wil dat we gaan werken met E-learning of een digiboek ter voorbereiding op de theorie en dat we daarmee dan ook tijd kunnen besparen op de lesdag zelfIk wil per medewerker per dag meerdere certificeringen behalenIk wil een certificaatIk wil een pasIk wil een certificaat en pasIk wil een diplomaIk wil de opleiding(en) graag in-company

  Intern transport, hoogwerker en hijsen

  De mogelijkheden voor deze opleidingen zijn legio. In kleine groepen of individueel en combinaties van opleidingen met meerdere certificeringen op één dag zijn mogelijk. Afhankelijk van de deelnemers kunnen wij ook voor u een last-minute aanbieding maken. Of zoek u maatwerk bij een training zoals 'Veilig hijsen'...

  AssessmentVeilig hijsenVeilig werken met de heftruckVeilig werken met de heftruck herhalingVeilig werken met de meeneemheftruckVeilig werken met de meeneemheftruck herhalingVeilig werken met de reachtruckVeilig werken met de reachtruck herhalingVeilig werken met de hoogwerkerVeilig werken met de hoogwerker herhalingVeilig werken met de EPT stapelaarVeilig werken met de EPT stapelaar herhalingVeilig werken met de verreikerVeilig werken met de verreiker herhalingVeilig werken met de heftruck code 95Combinatiepakket, zie mijn aantekening bij opmerkingen

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Keuren van klimmaterieel, valbeveiliging en hijsmiddelen

  Combi keurmeester klimmaterieel, valbeveiliging en hijsmiddelenKeurmeester klimmateriaalKeurmeester valbeveiligingKeurmeester hijsmiddelen

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Dagprijzen voor BHV trainingen

  BHV is een serviceproduct. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. In verband met het Covid-19 virus werken we met kleine groepen. Ook voor 1 persoon kunt u direct een afspraak maken. Vraagt u naar de dagprijs!

  BHV basis in 1 dag zonder E-learning, maximaal 12 personen en ervaring is niet belangrijkBHV basis met E-learning in een dagdeel van 2 uur, maximaal 2 personen en ervaring is niet belangrijkBHV basis met E-learning in een dagdeel van 4 uur, maximaal 12 personenBHV herhaling met E-learning in een dagdeel van 4 uur, maximaal 12 personen met minder dan 3 jaar ervaringBHV herhaling in een dagdeel van 4 uur, maximaal 9 personen met minder dan 3 jaar ervaringBHV assessment op afspraak met E-learning (1 uur), maximaal 3 personen met minder dan 3 jaar ervaringBHV assessment op afspraak met E-learning (1 uur), 1 persoonBHV assessment (herhaling) (1 uur), op afspraak voor maximaal 3 personen met meer dan 3 jaar ervaringBHV assessment (herhaling) (1 uur), op afspraak voor 1 persoon met meer dan 3 jaar ervaringBHV ploegleider basis (2 dagen)NIBHVBrand- en ontruimingsoefeningBHV basis & LotusCode 95

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Dagprijzen voor VCA cursussen

  VCA is een serviceproduct. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. Vraagt u naar de dagprijs!

  VCA basisVCA VOLVCU VILVCA examenVCA Code 95

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Dagprijzen voor E-learning

  E-learning voor BHV en VCA is een serviceproduct. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. Vraagt u naar de dagprijs!

  VCA basisVCA VOLVCU VILBHVVCA code 95Heftruck code 95

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Opmerkingen

  NEN trainingen Stipel, SCIOS en Aestimavi

  Voldoende onderricht persoon Laagspanning 3140Vakbekwaam persoon Laagspanning 3140Vakbekwaam persoon Laagspanning 3140 (opfris)Installatie- en Werkverantwoordelijke Laagspanning 3140Installatie- en Werkverantwoordelijke Laagspanning 3140 (opfris)Installatie- en Werkverantwoordelijke Laag- en Hoogspanning 1010 / 3140Installatie- en Werkverantwoordelijke Laag- en Hoogspanning 1010 / 3140 (opfris)Hoogspanning NEN 3840/IEC 61936, vraag naar de mogelijkhedenVeilig werken aan elektrische voertuigen 9140Inspecteur Laagspanning 1 1010 / 3140Inspecteur Laagspanning 1 1010 / 3140 (opfris)Inspecteur Laagspanning 2 1010 / 3140Inspecteur Elektrische arbeidsmiddelen 3140NEN 3140 VOP combi / Inspectie elektrisch gereedschapInspecteur Brandrisico Elektrisch Materieel NTA 8220Ontwerpdeskundige Laagspanning 1010Power Quality

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Veiligheidskunde

  Voert u arbotaken uit als VGM- of arbocoördinator, preventiemedewerker of keurmeester?

  Heeft u vragen over veiligheidskundige opleidingen, wilt u een basis als veiligheidscoördinator of operationeel veiligheidskundige? Of wilt u zich specialiseren en meer kennis opdoen voor wat betreft wet- en regelgeving.
  Basis RI&ECertificeringenVeiligheidsmanagementBasis Veiligheidskunde (BVK)Middelbare Veiligheidskunde (MVK)Hogere Veiligheidskunde (HVK)HVK voor ArbeidshygiënistenAansprakelijkheid voor VeiligheidskundigenPreventiemedewerkerVGM coördinatorArbocoördinatorMiddelbare ArbeidshygiëneHACCPKeurmeesterProjectveiligheidVeiligheidscultuur

  Opmerkingen

  Milieu & Kwaliteit

  Wilt u deskundig kunnen leidinggeven aan bepaalde trajecten of projecten ten aanzien van arbo- en milieuwetgeving. Bijvoorbeeld vraagstukken die gaan over vervuilende stoffen in de bodem zoals asbest of PFAS.
  MilieucoördinatorKAM coördinatorKwaliteitsbewustzijnAsbestopleidingenDLP opleidingenInterne auditIncompany CO2

  Opmerkingen

  Industriële veiligheid

  De Machine Richtlijn is een Europese wet die eisen bevat waaraan machines bestemd voor de Europese markt moeten voldoen. De richtlijn bevat een groot aantal veiligheids- en gezondheidseisen en een klein aantal administratieve eisen. De landen in de Europese Unie zijn verplicht de richtlijn om te zetten in nationale wetgeving. In Nederland is dat gedaan in de vorm van het Warenwet besluit machines. Bent u aangewezen door uw werkgever om gassen te meten? Wordt er in uw organisatie gewerkt met gevaarlijke stoffen? Die kunnen namelijk ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid voor u en uw medewerkers
  MachineveiligheidMarkeringIndustriële veiligheidGasmetenGevaarlijke stoffen

  Opmerkingen

  Lasopleidingen

  Het hele jaar door kunt u instromen. U wordt afhankelijk van talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de examens. U kunt zich op elk moment aanmelden!
  Lasopleidingen MAG/TIG Staal, RVS of Aluminium 1,2,3 of 4

  Opmerkingen

  Leerplein

  De snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën vraagt om een andere aanpak. Réwoud Talentontwikkeling start in september 2021 met een nieuw vorm van onderwijs in de Innovatieloods en gaat werken in projectvorm, innovatief en op basis van onderzoekend en ontwerpend leren. U kunt zich hiervoor alvast aanmelden.

  3D printenLasersnijdenBasis AR/MRWindenergieProgrammerenRoboticaDronesTemperatuurArduino

  Opmerkingen

  Opleiden op maat

  SolidWorks BasiscursusSolidworks Advanced Part ModelingSolidworks Sheet MetalSolidWorks Simulation

  Opmerkingen

  Wilt u direct met ons in gesprek over een maatwerkpakket of opleiding, en heeft u een inhoudelijke vraag over een onderwerp. Neemt u dan contact op met één van onze bedrijfsadviseurs via het telefoonnummer 0314-369810.

  Correspondentienummer

  [hidden [your-name cid]