...

Maak de beste deal met meerwaarde

Inventariseer uw opleidingsbehoefte

Bent u een MKB-, Grootbedrijf of ZZP’er en zoekt u een gedegen regionale opleidingspartner met een besparende en praktische aanpak voor uw veiligheidsopleidingen en/of certificeringen van uw bedrijf. Wij bieden maatwerk met concrete winst in tijd en geld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mogelijke verlet- en verliesuren, of aan werk- en/of studiebelasting voor u en uw medewerkers.

Wij weten dat veel ondernemers ‘veiligheid’ zien als een lastige bijkomstigheid dat vaak (te)veel aandacht vraagt. Het is voor opdrachtgevers telkens opnieuw te zoeken naar ‘de beste deal met meerwaarde’ zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, of dit nu een enkele opleiding betreft of een totaal veiligheidspakket. Met deze uitdaging willen wij u graag helpen.

Wat bieden wij u?

 • Een besparend totaalpakket met veel praktische kennis met meerwaarde.
 • Een “gratis opleidingsscan”.
 • Een “gratis RI&E scan”.
 • Professionele begeleiding bij evt. tijdrovende certificeringen zoals VCA.
 • Ervaren docenten en instructeurs uit het vak.
 • 25 jaar ervaring in de techniek en bouw in de regio met locaties in de buurt.
 • Meer dan 100 opleidingen.
 • Tevredenheidsgarantie.

Inventariseer in enkele minuten uw opleidingsbehoefte

 1. Vink aan waarin u bent geïnteresseerd, stel uw eventuele vragen in het veld opmerkingen en verstuur u aanvraag.
 2. Wij doen u een voorstel voor de beste aanpak en sturen vrijblijvend de eerste status-update per mail met een mogelijk tarief en optiedatum.
 3. Als u een (vroeg)boeking doet voor 25 september 2021 bespaart u hiermee veel tijd en geld.

Capaciteit, data en tijden

We hebben extra capaciteit gereserveerd in de maanden oktober, november en december. U dient er rekening mee te houden dat de zaterdagen schaars zijn en de optie-data voor de NEN trainingen beperkt. Ontvangt u niet de gewenste datum, vraagt u dan direct naar een nieuwe beschikbare mogelijkheid. Wij werken die graag voor u uit.

Dagprijzen (Inloop) BHV & VCA,

BHV, VCA en/of E-learnings zijn onze service-producten. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. Vraagt u naar de dagprijs! Het is mogelijk 72 uur van tevoren een aanmelding te doen.

Wilt u direct met ons in gesprek over een maatwerkpakket of opleiding, en heeft u een specifieke inhoudelijke vraag over een onderwerp. Neemt u dan contact op met één van onze bedrijfsadviseurs via het telefoonnummer 0314-369810.

Met vriendelijke groet,

Team Réwoud

  Wat zijn uw voorkeuren

  Intern transport, hoogwerker en hijsen

  De mogelijkheden voor deze opleidingen zijn legio. In kleine groepen of individueel en combinaties van opleidingen met meerdere certificeringen op één dag zijn mogelijk. Afhankelijk van de deelnemers kunnen wij ook voor u een last-minute aanbieding maken. Of zoek u maatwerk bij een training zoals 'Veilig hijsen'...

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Keuren van klimmaterieel, valbeveiliging en hijsmiddelen

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Dagprijzen voor BHV trainingen

  BHV is een serviceproduct. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. In verband met het Covid-19 virus werken we met kleine groepen. Ook voor 1 persoon kunt u direct een afspraak maken. Vraagt u naar de dagprijs!

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Dagprijzen voor VCA cursussen

  VCA is een serviceproduct. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. Vraagt u naar de dagprijs!

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Dagprijzen voor E-learning

  E-learning voor BHV en VCA is een serviceproduct. Afhankelijk van dagprijzen kunnen deze in combinatie met de andere opleidingen in uw totale aanvraag zeer scherp worden aangeboden. Vraagt u naar de dagprijs!

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Opmerkingen

  NEN trainingen Stipel, SCIOS en Aestimavi

  Geef hier een indicatie van het aantal deelnemers

  Welke dagen hebben uw voorkeur

  Opmerkingen

  Veiligheidskunde

  Voert u arbotaken uit als VGM- of arbocoördinator, preventiemedewerker of keurmeester? Heeft u vragen over veiligheidskundige opleidingen, wilt u een basis als veiligheidscoördinator of operationeel veiligheidskundige? Of wilt u zich specialiseren en meer kennis opdoen voor wat betreft wet- en regelgeving.
  Opmerkingen

  Milieu & Kwaliteit

  Wilt u deskundig kunnen leidinggeven aan bepaalde trajecten of projecten ten aanzien van arbo- en milieuwetgeving. Bijvoorbeeld vraagstukken die gaan over vervuilende stoffen in de bodem zoals asbest of PFAS.
  Opmerkingen

  Industriële veiligheid

  De Machine Richtlijn is een Europese wet die eisen bevat waaraan machines bestemd voor de Europese markt moeten voldoen. De richtlijn bevat een groot aantal veiligheids- en gezondheidseisen en een klein aantal administratieve eisen. De landen in de Europese Unie zijn verplicht de richtlijn om te zetten in nationale wetgeving. In Nederland is dat gedaan in de vorm van het Warenwet besluit machines. Bent u aangewezen door uw werkgever om gassen te meten? Wordt er in uw organisatie gewerkt met gevaarlijke stoffen? Die kunnen namelijk ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid voor u en uw medewerkers
  Opmerkingen

  Lasopleidingen

  Het hele jaar door kunt u instromen. U wordt afhankelijk van talent en leervermogen in een efficiënte doorlooptijd door onze instructeurs voorbereid op de examens. U kunt zich op elk moment aanmelden!
  Opmerkingen

  Leerplein

  De snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën vraagt om een andere aanpak. Réwoud Talentontwikkeling start in september 2021 met een nieuw vorm van onderwijs in de Innovatieloods en gaat werken in projectvorm, innovatief en op basis van onderzoekend en ontwerpend leren. U kunt zich hiervoor alvast aanmelden.
  Opmerkingen

  Opleiden op maat

  Opmerkingen
  Wilt u direct met ons in gesprek over een maatwerkpakket of opleiding, en heeft u een inhoudelijke vraag over een onderwerp. Neemt u dan contact op met één van onze bedrijfsadviseurs via het telefoonnummer 0314-369810.

  Correspondentienummer