...

Informatie werkzoekenden

Wie zijn wij

Sinds 1997 werven, selecteren en begeleiden wij werkzoekenden op de arbeidsmarkt en met 23 jaar ervaring in het MKB en Grootbedrijf zijn we een continu lerende organisatie die weet wat er leeft op de werkvloer, het management en directieniveau.

Réwoud Talentontwikkeling maakt deel uit van een groep van bedrijven gespecialiseerd in HR en het detacheren van techniek- en bouwpersoneel. Wij zijn actief in Oost-Nederland met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services , Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers.

Wat is ons doel

De komende jaren is ons doel het vergroten van de veelzijdigheid en inzetbaarheid van medewerkers tijdens de transitie van de arbeidsmarkt. Zo werken we samen met u aan het opnieuw definiëren van ‘talentontwikkeling’ binnen onze eigen regio in Oost Nederland.

Wat doen wij

Met onze unieke maatwerktrajecten geven we medewerkers de mogelijkheid met behoud van werk in eigen tempo te studeren. We bieden maatwerkoplossingen (werk in combinatie met een leven lang leren).

In een doolhof van mogelijkheden en opleidingen bepaalt u samen met Réwoud de juiste koers voor uw ontwikkeling. Gezamenlijk brengen wij uw psychologisch profiel, kennis en competenties tijdens een vrijblijvend en gratis ontwikkeladvies in beeld en koppelen dit aan het profiel dat u nodig heeft om uzelf in de toekomst te kunnen profileren binnen uw vakgebied en/of andere sectoren. Op deze manier krijgen we inzicht in uw ontwikkelmogelijkheden en eventuele opleidingsbehoeftes.

Hoe doen we dit

Wij bieden een groot deel van onze opleidingen en trainingen aan in samenwerking met externe partners zodat u verzekerd bent van een erkend certificaat of diploma. Uw belang en het belang van de organisatie staan hierbij voorop, zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. Wij zijn voorstander van praktijkgericht leren waarbij doen voorop gaat en de koppeling met het werkveld centraal staat.

Seminars

Per kwartaal zetten wij de deuren open van de Innovatieloods en organiseren we voor werkzoekenden en geïnteresseerden een open dag.

Wilt u een voorbeeld zijn voor anderen en heeft u behoefte om te inspireren of hulp te bieden bij vragen, dan bent u tijdens onze seminars van harte welkom.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en/of samenwerken? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0314–369810.

Meer weten over een gratis loopbaan- en ontwikkeladvies met behoud van werk, ga dan naar Loopbaan & carrière.