...

BHV basis met E-learning

BHV basis met E-learning in een dagdeel (nieuw)

Omschrijving
Wanneer er brand uitbreekt, iemand zich bezeert of een ontruiming nodig is, is de bedrijfshulpverlener (BHV’er) de aangewezen persoon om actie te ondernemen.  Het is dan belangrijk om adequaat te kunnen handelen mocht zich een calamiteit voordoen. 

Wij richten ons met name op de praktijk van levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en de AED. Na deze training ben je vertrouwd met de basistechnieken van bedrijfshulpverlening en kun je aangewezen worden als BHV’er binnen diverse organisaties en om samen te werken met de hulpdiensten.

Deze training is voor deelnemers die geen BHV certificaat hebben of voor deelnemers waarvan het certificaat is verlopen en wordt in een dagdeel verzorgd door gecertificeerde instructeurs. Wilt u uw certificaat verlengen, ga dan naar de training BHV herhaling in een dagdeel of het assessment BHV herhaling assessment in 1 uur.

De training BHV basis met E-learning zal plaatsvinden op de locatie aan de Plantsoenstraat 93a te Doetinchem of aan de Netwerkweg 2 te Vorden.

Voorbereiding met E-learning
Voorafgaand aan de training bestudeert u de lesstof via E-learning en maakt oefenexamens. Zo heeft u zich theoretisch voorbereid en kan er direct worden gestart met de praktijk. U dient wel voldoende punten te hebben behaald alvorens te kunnen beginnen met de oefeningen.

Onderwerpen

  • BHV en algemene hulpverlening regels
  • Theorie en praktijk niet spoedeisende eerste hulp
  • Theorie en praktijk spoedeisende eerste hulp
  • Reanimatie en uitleg AED
  • Theorie en praktijk brandbestrijding
  • Theorie en praktijk ontruiming

Vragen of aanmelden voor deze training?
Wilt u meer informatie over de training BHV basis met E-learning? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven of maatwerkadvies.

AugustusDinsdag 31 augustusSeptemberDonderdag 9 septemberDinsdag 14 septemberDinsdag 21 septemberDonderdag 30 septemberOktoberDinsdag 5 oktoberDonderdag 14 oktoberDinsdag 19 oktoberDonderdag 28 oktoberNovemberMaandag 1 novemberMaandag 8 november

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 2-4 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen