BHV basis met E-learning

BHV basis met E-learning

Omschrijving training
Wanneer er brand uitbreekt, iemand zich bezeert of een ontruiming nodig is, is de bedrijfshulpverlener (BHV’er) de aangewezen persoon om actie te ondernemen. Na deze training ben je vertrouwd met de basistechnieken van bedrijfshulpverlening en kun je aangewezen worden als BHV’er binnen diverse organisaties.

Deze training is voor deelnemers die geen BHV certificaat hebben of deelnemers waarvan het certificaat is verlopen. Wil je je certificaat verlengen ga dan naar BHV herhaling.

De training BHV basis met E-learning zal plaatsvinden op de locatie aan de Plantsoenstraat 93 te Doetinchem. Er is ook een mogelijkheid om dit in-company te regelen.

Voorbereiding met E-learning
Voorafgaand aan de training bestudeert u de lesstof via E-learning en maakt oefenexamens. Zo heeft u zich theoretisch voorbereid en kan er sneller worden gestart met de praktijk.

Onderwerpen

  • BHV en algemene hulpverlening regels
  • Theorie en praktijk niet spoedeisende eerste hulp
  • Theorie en praktijk spoedeisende eerste hulp
  • Reanimatie en uitleg AED
  • Theorie en praktijk brandbestrijding
  • Theorie en praktijk ontruiming

Vragen of aanmelden voor deze training?
Wilt u meer informatie over de training BHV basis met E-learning? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

Dagdeel: Dag
Duur: 7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen