BHV herhaling

BHV herhaling

Omschrijving training
Wanneer er brand uitbreekt, iemand zich bezeert of een ontruiming nodig is, is de bedrijfshulpverlener (BHV’er) de aangewezen persoon om actie te ondernemen. Na deze training ben je vertrouwd met de basistechnieken van bedrijfshulpverlening en kun je aangewezen worden als BHV’er binnen diverse organisaties.

Deze herhalingstraining is voor deelnemers die al een BHV certificaat hebben. Deze training dient u jaarlijks te herhalen om uw certificaat te behouden en uw kennis op te frissen.

Heeft u nog geen BHV certificaat of is het certificaat verlopen, ga naar onze basistraining BHV.

De BHV training zal plaats vinden op de locatie aan de Plantsoenstraat 93 te Doetinchem. Er is ook een mogelijkheid om dit in-company te regelen.

Onderwerpen

  • BHV en algemene hulpverlening regels
  • Theorie en praktijk niet spoedeisende eerste hulp
  • Theorie en praktijk spoedeisende eerste hulp
  • Reanimatie en uitleg AED
  • Theorie en praktijk brandbestrijding
  • Theorie en praktijk ontruiming

Vragen of aanmelden voor deze training?
Wilt u meer informatie over de training BHV herhaling? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven. 

FebruariDonderdag 20 februariMaartDonderdag 12 maartWoensdag 18 maartAprilWoensdag 1 aprilWoensdag 8 aprilWoensdag 22 aprilWoensdag 29 aprilMeiWoensdag 13 meiWoensdag 20 meiWoensdag 27 meiJuniWoensdag 3 juniWoensdag 10 juniJuliWoensdag 1 juli

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 4 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen