...

Bedrijfshulpverlener

BHV basis

Omschrijving
Wanneer er brand uitbreekt, iemand zich bezeert of een ontruiming nodig is, is de bedrijfshulpverlener (BHV’er) de aangewezen persoon om actie te ondernemen. Het is dan belangrijk om adequaat te kunnen handelen mocht zich een calamiteit voordoen.

Wij richten ons met name op de praktijk van levensreddende handelingen, brandbestrijding, reanimatie en de AED. Na deze training bent u vertrouwd met de basistechnieken van bedrijfshulpverlening en kunt u aangewezen worden als BHV’er binnen diverse organisaties en om samen te werken met de hulpdiensten.

Deze training is voor deelnemers die geen BHV certificaat hebben of voor deelnemers waarvan het certificaat is verlopen en variëert tot 7 lesuren. Dit is afhankelijk van uw wensen en wordt verzorgd door gecertificeerde docenten.

Wilt u de training BHV basis in een dagdeel van 2 of 4 uur volgen, ga dan naar de training BHV basis in een dagdeel met E-learning.

Wilt u uw certificaat verlengen, ga dan naar de trainingen BHV herhaling in een dagdeel of  BHV herhaling assessment in een uur.

Code 95
Iedere beroepschauffeur is verplicht te voldoen aan de CCV bijscholing van 35 uren. Volg nu een BHV cursus met CCV (Code 95) om te voldoen aan de verplichte CCV nascholing voor chauffeurs.

De training BHV basis zal plaats vinden op de locatie aan de Plantsoenstraat 93a te Doetinchem of aan de Netwerkweg 2 te Vorden.

Rewoud organiseert het hele jaar door diverse trainingen voor Bedrijfshulpverlening. Het merendeel van de trainingen gaat altijd door. Dus geen verschuivingen. Het BHV certificaat dat u ontvangt is 1 jaar geldig.

Onderwerpen

  • BHV en algemene hulpverlening regels
  • Theorie en praktijk niet spoedeisende eerste hulp
  • Theorie en praktijk spoedeisende eerste hulp
  • Reanimatie en uitleg AED
  • Theorie en praktijk brandbestrijding
  • Theorie en praktijk ontruiming

Vragen of aanmelden voor deze training?
Wilt u meer informatie over de training BHV basis in 1 dag? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven of voor maatwerkadvies.

AugustusDinsdag 31 augustusSeptemberDonderdag 9 septemberDinsdag 14 septemberDinsdag 21 septemberDonderdag 30 septemberOktoberDinsdag 5 oktoberDonderdag 14 oktoberDinsdag 19 oktoberDonderdag 28 oktoberNovemberMaandag 1 novemberMaandag 8 november

Dagdeel: Dagdeel
Duur: 2-7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Informatie aanvragen