...

Gratis Quickscan RI&E of VCA certificering bij afname maatwerk opleidingen

Quickscan RI&E en VCA certificering

RI&E

Wij helpen werkgevers bij het opstellen en uitvoeren van een RI&E.

Hierdoor wordt het makkelijker voor u om een duidelijke RI&E te maken. Door onze ervaring van de afgelopen 25 jaar weten we met welke risico’s werkgevers in de sectoren metaal, industrie, installatietechniek en de bouw rekening moeten houden. Voor het uitvoeren van een standaard RI&E worden de onderdelen in circa 20 uur tijdens een aantal bijeenkomsten met u of één van uw medewerkers doorlopen. Het kost uw organisatie zo’n 3 tot 6 maanden om een RI&E goed vorm te geven. Deze termijn is exclusief toetsing (de beoordeling van de RI&E rapportage en het Plan van aanpak inclusief een projectlocatie bezoek).

VCA bedrijfscertificering

Naast het uitvoeren van een RI&E kunnen wij u eventueel begeleiden naar een VCA bedrijfscertificering.

De onderdelen van deze certificering worden samen met u doorlopen tijdens een aantal bijeenkomsten. Afhankelijk van uw planning dient u er rekening mee te houden dat u voor certificering ca. 3 maanden aantoonbaar moet hebben gewerkt volgens de richtlijnen van de VCA-norm.

De certificering wordt uitgevoerd door een erkende certificerende instantie. Tijdens dit proces kunnen alsnog aandachts- c.q. verbeterpunten boven water komen. Samen met u evalueren wij deze punten en bepalen met u de oplossing. Een standaard begeleidingstraject neemt ongeveer 32 uur in beslag en het kost uw organisatie zo’n 3 tot 6 maanden. Deze termijn is exclusief de daadwerkelijke bedrijfscertificering.

Meer weten over Industriële veiligheid & CE?

Aanvragen offerte

Wilt u een offerte of meer informatie over een uitvoering van een RI&E of een begeleidingstraject voor een VCA bedrijfscertificering? Vraag dan een gratis Quickscan bij ons aan? Neem contact op met Réwoud door een mail te sturen via het contactformulier of via het telefoonnummer 0314-369810.

Planning: Variabel
Dagdeel: Variabel 08:30-16:30
Duur: 20/32 uur
Type: Maatwerk
Locatie: In-company
Maaltijden: Geen
Kosten: Prijs op aanvraag
Informatie aanvragen