...

Veilig werken met de verreiker

Veiligheidstraining voor de verreiker

Omschrijving
Voor het gebruik van een verreiker is het van belang dat je bekend bent met de functies en werking van het voertuig. Daarnaast is het belangrijk dat je je bewust bent van eventuele risico’s. De verreiker training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Na deze training weet je hoe je de werkzaamheden met een verreiker veilig uitvoert en hoe je risico’s tijdens het werken met een verreiker tot een minimum beperkt.

De training ‘Veilig werken met de verreiker’ wordt over het algemeen in-company uitgevoerd. Daarnaast kan de training gevolgd worden in ons opleidingscentrum op de Netwerkweg 2 te Vorden.

Met een leerboek kan men zich eventueel voorbereiden afhankelijk van de training of dit een assessment, herhaling of basistraining betreft.

Onderwerpen
– De Arbowet
– Rijklaarcontrole
– Stabiliteit van de verreiker en de lading
– Het lastendiagram
– Veilige bediening van de verreiker
– Herkennen van risico verhogende situaties en juist anticiperen

Aanmelden
Wilt u meer informatie over de training veilig werken met de verreiker? Neem contact op met Réwoud Talentontwikkeling door een mail te sturen naar info@rewoud.nl of via het telefoonnummer 0314-369810. Of ga voor een open inschrijving naar de Agenda.

Heeft u al enige ervaring met een verreiker en wilt u via een assessment of competentiescan een certificaat behalen, ga dan naar assessment of competentiescan voor meer informatie.

Aanmelden van een groep voor deze training? Vraag naar onze aantrekkelijke groepstarieven.

Planning: Variabel
Dagdeel: Variabel 08:00-21:45
Duur: 4-7 uur
Frequentie: 1 bijeenkomst
Type: Training
Locatie: In-company
Maaltijden: Lunch of avondeten
Kosten: Prijs op aanvraag
Informatie aanvragen