Leer- en werktraject

Leer- en werktraject

Réwoud houdt zich bezig met leer- en werktrajecten van medewerkers binnen de industrie, techniek- en bouwsector. Ons doel is het vergroten van de veelzijdigheid en de inzetbaarheid van de medewerkers voor nu en in de toekomst.

Met ons unieke leerplein geven we studenten de mogelijkheid in eigen tempo te leren. We bieden maatwerk zoals Beroepsbegeleidende leerweg (BBL), lasopleidingen en hoogwaardige cursussen zoals SolidWorks.

In een doolhof van mogelijkheden en opleidingen bepaalt u samen met Réwoud de juiste koers voor uw ontwikkeling. Gezamenlijk brengen we uw competenties in beeld en koppelen dit aan de vaardigheden die u nodig heeft om uzelf te kunnen profileren binnen uw vakgebied. Op deze manier krijgen we gezamenlijk inzicht in uw ontwikkelmogelijkheden en eventuele opleidingsbehoeftes.

Wij bieden een deel van onze opleidingen en trainingen aan in samenwerking met externe partners zodat u verzekerd bent van een erkend certificaat of diploma. Uw belang en het belang van de organisatie staan hierbij voorop, zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat. Wij zijn voorstander van praktijkgericht leren, waarbij de koppeling met het werkveld centraal staat.

Zo werken we samen aan ‘talentontwikkeling’ binnen onze eigen regio, in Oost Nederland.

Réwoud Talentontwikkeling maakt deel uit van een groep van bedrijven gespecialiseerd in HR en het detacheren van techniek- en bouwpersoneel. Réwoud is actief in Oost-Nederland met haar zusterbedrijven Lubron Technical Services , Bouwkracht Vakpersoneel en Thom Engineers. Met 22 jaar ervaring in het MKB en Grootbedrijf zijn we een continu lerende organisatie die weet wat er leeft op de werkvloer, het management en directieniveau.