...

Wilt u switchen naar een ander vakgebied

Hoe maak u de juiste keuzes

Bent u benieuwd of de techniek iets voor u is en zou u graag op basis van eigen ervaring een overwogen keuze willen maken? Meld u dan aan voor onze Skillsday.

Vooraf zal er een intake plaatsvinden. Tijdens de intake kijken we waar uw interesses liggen en is er ruimte om veel te vragen over de techniek. Tevens doen we met u een capaciteitentest, hieruit kunnen we opmaken welke werkzaamheden en/of opleiding(en) bij u passen.

Heeft u aanleg en vragen over de techniek

Ben u geïnteresseerd in de techniek- of bouwsector en heeft u hiervoor de juiste aanleg? Heeft u vragen over een vaktechnische opleiding of veiligheidstraining.

Switchen naar ander vakgebied

Wilt u switchen en gebruik maken van persoonlijke Instroomtools zoals een Skillsday (oriëntatie), of een inzetbaarheidstraining waardoor u in zeer korte tijd in een totaal ander vak aan de slag kunt.

Heeft u voldoende kennis van de arbeidsmarkt in de techniek- of bouwsector

Zoekt u een werkgever en opleider dat met u meedenkt voor de juiste omscholing in beroepen zoals een timmerman, mechatronica-monteur, verspaner, (elektro)monteur, constructiebankwerker of lasser.

Bijscholen of verbeteren van uw positie op de arbeidsmarkt

Wilt u zich om-, bijscholen of verbeteren op de arbeidsmarkt en zoekt u bijv. specifiek een lasopleiding waarbij u snel, individueel en persoonlijk wordt begeleid naar het NIL examen. Wilt u beter vanaf tekening kunnen lezen en werken of bent u geïnteresseerd in het tekenpakket Solid Works en 3D printers. Of zoekt u toch een opleiding als verspaner… In een doolhof van mogelijkheden en tal van opleidingen bij diverse opleiders in de regio bepaalt u samen met Réwoud de juiste koers voor uw ontwikkeling.

Wilt u een vrijblijvend kennismakings- of transitiegesprek? Meldt u dan aan via het contactformulier of neem direct contact op. Tel. 0314–369810.