...

Wij bieden u een totaalpakket

Maatwerkoplossingen

U bent een MKB- of grootbedrijf en werkzaam in de industrie-, techniek- of bouwsector. Wij bieden u vaktechnische opleidingen, veiligheidsopleidingen en begeleiding t.a.v. certificering en veiligheidsmanagement. Wij werken nauw samen met strategische opleidingspartners, docenten, trainers en coaches en hebben opleidingslocaties in Vorden en Doetinchem. Via Réwoud bent u verzekerd van één aanspreekpunt.

Naast ons aanbod met opleidingen, trainingen en cursussen bieden we u eerste hulp bij organisatieontwikkeling.
Wilt u meer informatie, ga dan naar EHBO-O of terug naar het opleidingsoverzicht.

Vaktechniek

Heeft u vragen over onze opleidingen? Ga naar het opleidingsoverzicht. Vanaf september 2021 starten we met een uitgebreid aanbod aan vaktechnische opleidingen in de techiek en bouw.

Veiligheidkunde en Arbeidsveiligheid

Wij bieden een totaalpakket aan standaard trainingen, cursussen en assessments voor VCA, VCA-VOL, VCA VIL, bedrijfshulpverlening (BHV), keurmeester, intern transportmiddelen, werken op hoogte, en voor hijsen en verplaatsen van lasten. Daarnaast geven we hoogwaardige trainingen voor de NEN zoals Laagspanning 1010 en 3140, Hoogspanning 3840 en 9140 en trainingen op het gebied van Explosieveiligheid zoals ATEX. Meer over veiligheid en Arbo.

Voert u arbotaken uit als VGM- of arbocoördinator, preventiemedewerker of keurmeester?

Heeft u vragen over veiligheidskundige opleidingen, wilt u een basis als veiligheidscoördinator of operationeel veiligheidskundige? Of wilt u zich specialiseren en meer kennis opdoen voor wat betreft wet- en regelgeving.
Meer over veiligheidskunde en arbo.

Milieu & kwaliteit

Wilt u deskundig kunnen leidinggeven aan bepaalde trajecten of projecten ten aanzien van arbo- en milieuwetgeving. Bijvoorbeeld vraagstukken die gaan over vervuilende stoffen in de bodem zoals asbest of PFAS.
Meer over Milieu & kwaliteit.

Machineveiligheid en CE

De Machine Richtlijn is een Europese wet die eisen bevat waaraan machines bestemd voor de Europese markt moeten voldoen. De richtlijn bevat een groot aantal veiligheids- en gezondheidseisen en een klein aantal administratieve eisen.

Gevaarlijke stoffen, gasmeting en externe veiligheid

Bent u aangewezen door uw werkgever om gassen te meten? Wordt er in uw organisatie gewerkt met gevaarlijke stoffen? Die kunnen namelijk ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid voor u en uw medewerkers!
Meer over Industriële veiligheid.

EPA en energie

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe rekenmethodiek voor de energieprestatie in, de NTA 8800. Dit houdt verandering in, zowel voor toekomstige als bestaande adviseurs. Wat gaat er nu precies veranderen?
Meer over EPA en Energie.